Malé skladné provedení

Malé skladné provedení
Vrchní zavírací díl nedrží na přístroji
Malý a výkoný
Velikost super do kapsy
dobrý výrobek za dobrou cenu
knoflíky pro ovládání obou fcí moc blízko u sebe-nebezpečí záměny
Svítilna nefunguje vůbec. A náboj paralyzéru funguje po nabití pouze z 1/3.
Za mě nedoporučuji. Objednala jsem 2 ks a oba mají stejné vady. Vyhozené peníze.
Perfektně svítí , paralyzér dělá randál, výboj , dá ránu , ale není to k ochrnutí ( zkusila jsem to na sobě , zatím nebylo potřeba na nikom jiném ) ....nosím ho stále u sebe i kvůli psíkům , hlavně těm cizím když se k nám řítí stačí zaprskat a psa to zarazí
Pohodlý
Paralyzér přišel v pořádku. Za mě maximální spokojenost
kupovala jsemprotože běhám často potmě a bojím se
paralyzér vypadá velice pěkně, nenápadně, ladně a žensky a nikoho nenapadne jeho obranná funkce
používám když běhám po 20 hodině a je tma, mám pocit bezpečí
Funguje dle specifik, vzhledem k funci plně doporučuji. Malý, elegantní, skladný a funkční
K nabíjení je nutno použít dodávanou nabíječku, která má vestavenou kontrolu stavu dobití baterie. V případě použití nabíječky k mobilu dojde ke zničení přístroje. Důvod kontrolní obvod dobití baterie je u telefonů vestavěn v baterii a u tohoto paralyzéru v nabíječce. Dnes již toto uspořádání je používáno jenom zřídka
Přístroj bez připomínek, funkce odpovídá popisovaným parametrům. Pozor na nabíjení vnitřní baterie- používat jenom dodávanou nabíječku, jiná může způsobit zničení přístroje a v horším případě požár, či zranění
Velyce nenápadná věc pro ženy do kabelky máte 2v jednom SUPER
Jen možná jednou věc že se musí tlačítko svýtilny stále držet a nejde zaaretovat.
Odpovídá představě dle reklamy.
pěkná věcička na obranu i svícení ve tmě, nenápadná a lehká, cítím se nyní bezpečněji ale zatím jsem přímo nevyužila
Příjemná cena a vzhled
zatím jsem ho nemusela použít,ale svítilna dobrá
svítilna nefunguje, paralyzér ano
budu reklamovat a žádat o výměnu za funkční.
malý
koupila jsem 2 ks a oba jsem musela reklamovat. Svítilna se nedá používat, protože ta odešla u obou paralyzérů. V obchodě mně řekli, že to nemám používat jako svítilnu.
Vůbec nefungovaly
Cena vs kvalita