v pořáku

Prostěradlo má rozporuplné hodnocení – část zákazníků chválí jeho příjemný materiál a velikost, jiní upozorňují na nekvalitní zpracování a nepravdivé označení materiálu. Zatímco někteří považují prostěradlo za vyhovující, jiní jej kritizují za průsvitnost a žmolkování. Doporučuji zvážit, zda je pro vás důležitější cena nebo kvalita materiálu.
v pořáku
objednávku jsem stornovala kvůli rodinné situaci, asi by bylo i dobré, ale ....
peníze jsem zatím neobdržela zpět - mají na to dlouhou dobu ve smluvních podmínkách
nejde se s nimi dohodnout
velké prostěradlo
na prémiový produkt je příliš tenké
poučení: vybírat raději v kamenném obchodu
Příjemný materiál
Máme rádi bavlnu, takže rozhodování není na místě. Prostěradlo je i dobře velké.
Pevna, látka drží tvar po vyprání, možnost vyvarky. Stále krásně bílé. Příjemné na dotek.
Výborný nákup, jsem velmi spokojena
Příznivá cena
Vadí mi, že vždy 1 podélná strana nemá okraj založený. Z mého pohledu je to polotovar, který musím doobroubit.
Vše v pořádku, vše podle popisu.
Dobrý materiál
Praní pouze na 60, gramáž také neodpovídá
Strašně slabé , průsvitné.
Nepřipadá mě ,že je to 100% bavlna,spíše jak nějaká umělotina.No nekoukat na cenu,aby měl člověk kvalitu.
Nezačištěná jedna ze stran prostěradla - s pevným krajem látk. Je "střapatá"
Ideální velikost na jednu postel
Vysoká kvalita
Příjemné na dotek
Hlaďoučké
Určitě si ještě jedno objednám
špatné zpracování - šití !
Je pevné, dobre drží tvar, dobre sa perie.
Objednávala som si ho u vás už viackrát. Som spokojná.
Jeden kraj nebyl zaobrouben pouze roztrepany kraj.
Tenké až průsvitné, místy chybně tkané, po pár použití plné žmolků. Velké zklamání.
protože to není 100% bavlna, jak bylo uvedeno, tak se ani nesrazilo, proto rozměry odpovídají (vyjimečně)
není to 100% bavlna, jak bylo uvedeno, ale nějaká umělá směs s bavlnou, po prvním vyprání už žmolkovatí
u vás už nikdy
prostěradlo určitě není 100% bavlna, vracela jsem,
Velké zklamání!
Prostěradlo není vůbec bavlněné, ale nějaký snad polyester nebo silon.
Vracela jsem.