Recenze Plastové polohovací křeslo Arizona s podnoží

Plastové polohovací křeslo Arizona s podnoží je elegantním doplňkem zahrady, terasy a ostatních venkovních posezení. Zaručuje pohodlný relax i díky podnožníku, který váš odpočinek ještě znásobí. Křeslo lze pomocí područek polohovat.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 12 recenzí pomocí Seznam AI

Plastové polohovací křeslo Arizona s podnoží má rozporuplné hodnocení – někteří uživatelé chválí jeho pohodlí a nastavitelnost, jiní upozorňují na křehké zpracování a časté praskání při prvním použití. Problémy s dodávkou a stabilitou opěrky snižují celkovou spokojenost, přesto cena odpovídá očekáváním. Doporučeno pro méně náročné použití.

• Pohodlné sezení
  • Dá se nastavit do mnoha poloh
  • Funkčnost a cena
  • Omyvatelné křeslo
  • Uživatelé mají s podobným produktem dlouhodobou zkušenost
  • Křehké zpracování plastu, praská při prvním použití
  • Špatné opracování plastu
  • Těžká konstrukce a krkolomná manipulace
  • Opěrka špatně drží v zářezu
  • Dodáno bez podnožky a nezabalené

marcela14. srpna 2025

Pohodlné, kupováno pro dědu, kterému se s nízkého lehátka špatně vstávalo.

Opěrka špatně drží v zářezu.Je nutné velmi dobře kontrolovat zaklapnutí a pak už s křeslem nehýbat. Už dvakrát se dědovi sklopila.

Přiměřené ceně.

zuzanaformanova4. května 2024

Nehodí se posílat přepravcem rozláme se je křehké. Obchod super reklamace byla rychle a kladně vyřízená.

Varianta bílé
Registrovaný uživatel30. září 2023

Dá se nastavit do mnoha poloh.

židle je dost těžká, manipulace a zafixování poloh je dost krkolomné. Židle je dost těžká.

Cena je odpovídající.

Registrovaný uživatel10. července 2023

Funkčnost a cena.

Funkčnost a cena.

Registrovaný uživatel12. června 2023

takéto lehátko mám už druhé a som veľmi spokojena.môžem mať nohy vystreté,alebo normálne môžem sedieť.má rôzne polohy...Klasické lehátka sú nízke a môžete v nich len ležať.Toto lehátko sa dá prispôsobiť na sedenie aj ležanie :-)

Registrovaný uživatel2. května 2022

pohodlné, lehké , omyvatelné křeslo

Registrovaný uživatel3. dubna 2022

Už jsem takové používala více než 20 let.

Registrovaný uživatel14. září 2021

cena, nosnost

mohlo být širší o 2 cm

Registrovaný uživatel14. září 2021

špatné opracování plastu, po prvním nasednutí sedák v přední části prasknul,

Registrovaný uživatel24. srpna 2021

Žádné jsem neshledal.

Zkráceně: doporučuji.

Registrovaný uživatel15. srpna 2021

Bohužel se při prvním posazení na křeslo podsedák rozkřupl v místě kraje. Ještě, že máme ty staré dřevěné židle na chalupě :-). Křeslo budu reklamovat. Jsem nyní na dovolené a tak reklamaci teprve budu uplatňovat. Proto tady nyní reklamaci nemohu posuzovat, snad se jedná o solidní firmu a postaví se k tomu chlapsky. Kupovala jsem si křeslo ještě jedno v bílé barvě to mám stále zabaleno ještě jsem jej nevyzkoušela. Třeba vydrží o něco déle. Mám 50 kg a jsem malé pivo takže chyba bude spíše ve výrobku.

Křeslo nebylo laciné tak nějak kolem 550 Kč a nevydrželo toho moc, výrobek je vadný, snad jen jeden špatný kus a ostatní to nepotká. Sázím na slušnost Unihoby, že reklamaci vyřídí ve vší slušností. Monika

Registrovaný uživatel27. července 2021

Podnožka - pokud je

Křeslo dodáno bez podnožky a nezabalené

Neseriozní firma, dodala jiné zboží