Chtěla jsem konvičku s dlouhou hubicí abych jí mohla dobře vsunout ke kořenům mezi větvičkami a listy v květináči

Konvička Plastkon Spring 2,5 l je podle recenzí praktická a dobře zpracovaná, s výhodou dlouhého hrdla pro přesné zalévání. Někteří uživatelé však považují objem 2,5 litru za nedostatečný a plochý tvar některých variant za méně praktický. Pro běžné použití v interiéru je vhodná, ale pro větší množství rostlin zvažte větší objem.
Je objemově větší,má delší hubičku,takže se dostanu bez problému,kam potřebuji.Najde velké uplatnění při zalévání pokojových rostlin.
nic-jsem spokojená,prostě konvička,kterou jsem potřebovala
Dlouhý krk umožňuje přesně dosáhnout do květináčů
Skvělá "anatomie" konvičky, štíhlé tělo, pohodlné držadlo
Výborně vyvážená v ruce
Decentní barva
Kvalitní plast
Používám až dvakrát denně.
Přehlédla jsem, že jde jen o 2,5 litru - chtěla jsem doplnit větší verzi 4,5, kterou už doma máme a preferujeme
Tento typ konvičky od Plastie je podle nás nejlepší, co známe. Je však k dostání v různých objemech, nejlepší nám připadá na interiérové zalévání. Objem 2,5 litru na naše množství rostlin nestačí k odstátá vody, ideální je 4,5 l, kdy ještě není konvička příliš těžká při manipulaci.
Lehká, hezká, praktická.
Malá, ale užitečná
Moc spokojen
Skvěle se s ní zalejva
snad jenom že má dlouhé hrdlo
je plochá a tedy vůbec není praktická tohle už bych nikdy nechtěla