Recenze Plastia Berberis Duo
supr vypadají, praktické
Vypadá pěkně, materiál je dostatečně pevný, přemokření nehrozí, zalévání není tak časté - super
Super výrobek...dají se přikoupit i podpory pro vyšší rostliny a snadno přidělat k truhlíku. Truhlík vypadá skvěle (antracit), velký objem zásoby vody a famózní jsou kolečka. Pokud potřebujete truhlík přemístit, je to "natotata! ♥ a bez dřiny!
rozhodně doporučuji
Posun ze stavebních věder, ve kterých jsem měl rajčata dosud, k těmto pěkným truhlíkům je poměrně viditelný :-) Pořídil jsem je také pro to, že hospodaření s vodu v nich bude, alespoň doufám, daleko příjemnější a ekonomičtější. Konstrukce je podařená, materiál odolný a systém vychytaný, ostatně pro to si je pořizujeme!
Práce kolem nich a kolem pěstování bude stále dost, ale s tímto vědomím si je všichni rádi kupujeme, takže ani to není zápor !
Příjemně mě překvapilo, že to vypadá, že nejsou dovezené z Číny a to je také výborný fakt !
Kvalita a odolnost materiálu, zatím nemůžu posoudit. Ale mám od Vás už truhlíky a materiál super. Super vymyšlený přepad a odvod vody. Koupila jsem i poklopy a uvidím jak ty spojky udrží poklop při větru - to znamená, že teď to také nemůžu posoudit.
Super zboží.
Pohodička
Maximální spokojenost, výborně vypadá, dobře se zalévá, rajčatům se tam líbí.
Perfektní manipulace
Skvělé, velký zásobník na vodu, rajčatům se tam moc líbí, přežijí i na chalupě bez pravidelné péče, určitě se vyplatí i za tu vyšší cenu
Materiál super. Truhlík je přesně takový, jako na obrázku. Jsem velice spokojená
Pěkný dizajn, výhoda koleček
Vybledlá barva plastu po pouhém roce používání
Za tak vysokou cenu je vzhled truhlíku po roce otřesný
Jsem spokojená, chystám se pěstovat rajčata
vyzkousime az na jare, vypada krasne, verime, ze bude dobry
Kvalitní výrobek, jednoduché sestavení, používám na rajčata. Díky samozavlažování nemusim celý týden řešit zalévání.
Kolečka můžete nebo nemusíte nainstalovat.
Skvělý truhlík, rostliny se nemusí denně zalévat, stačí se řídit měřicí trubičkou.
design, účelnost, stabilita
Stabilní, lehký, dobrá cena
Jsem spokojená přesně toto jsem potřebovala