Na pohled vypadá hezky. Dost velký.
Plast-kvalita .Při sestavování zácvaky praskly museli jsme lepit
Průměr

Na pohled vypadá hezky. Dost velký.
Plast-kvalita .Při sestavování zácvaky praskly museli jsme lepit
Průměr
je prostorný
při skládání opatrně , praská
Opravdu prostorný box.
černá barva je trochu depresivní
plasty vypadají ne moc bytelně, uvidíme, jak to bude při používání.
Špatně smontovatelný.
Super dárek na chatu.
Uvidíme v létě :)
dobře veliý
nemohl jsem ho dát dohromady
jinak pěkný a skladný
Na uskladnění hraček po dvou dětech výborná věc. Lehká manipulace při posunu díky kolečkům.
Chtělo by to zámeček k zabezpečení. Jěště nemáme ověřeno jestli do něj nenaprší.
Box se montuje jen s pomocí záklapných bodů, které ovšem vůbec nedrží a box se neustále rozpadá i materiál je špatný .....praská. Je smutné , že se vůbec něco takového prodává
Vůbec nedoporučuji
Za cenu o.k. Znovu rozebrat a sestavit - asi velký problém.
Plast docela měkký-špatně se sestavuje.
Za tuto cenu o.k. Jen jednou sestavit a nešahat.
Vybírala jsem mezi většími boxy, aby se do něj vešly i větší hračky na písek a rovněž polstry. Box má i velmi dobrý vzhled, plast vypadá dobře, hodní se jako doplněk k venkovnímu posezení. Box bude využit nepřetržitě.
Při skládání, které se jevilo nejprve velmi jednoduše, musíte použít trochu sílu, aby spoje byly pevné. Po složení již raději box nerozkládat, mohlo by hrozit prasknutí plastu.
Vzhledem k ceně a využití jsem s boxem celkově spokojena. Vypadá dobře a "schová" mnoho věcí.
Velikost
Prší do boxu.
Je velký a prakticky
cena,doruceni
spatna montaž museli jsme upravovat.Dno ze slabeho materialu