Recenze Pirelli Scorpion Trail II 150/70 R17 69 V

Recenze Pirelli Scorpion Trail II 150/70 R17 69 V

Scorpion Trail II je pneumatika určená pro silniční endura a adventure motocykly. Jedná se o přímého nástupce oblíbeného obutí Scorpion Trail. Scorpion Trail II si berou to nejlepší ze světa cestovních i off-road pneumatik. Vyznačují se agresivním vzhledem vzorku podporovaným mnoha technologickými inovacemi, díky nimž mají skvělou stabilitu i ve vysoké rychlosti, dobře udržují trakci na…

libor.radka28. srpna 2025

Přilnavost na silnici a jízdní komfort na skvělé úrovni, lepší než předchozí pneumatiky od konkurenčního výrobce.

KropacMilos27. srpna 2025

Pneu mám na BMW R 1200 GS, perfektně drží na silnici a hlavně jsem na nich najel 18000 km

Dobrý poměr cena/ výkon

Vlastimil K1. července 2025

Perfektní jízdní vlastnosti . Jízda na vodě ok , Přilnavost na suchu ok, Zvládne i lehčí šotoliny. Nájezd 7000 km

Jezdím na BMW 850 GS A Mohu jen doporučit.

milon55012. června 2025

Za mě dobrý

radek726. dubna 2025

drží dobře

připlavala až z Číny

jistota na silnici

Registrovaný uživatel23. října 2023

Ověřená kvalita na 98 % silnice a 2% polňaček. Na silnici za such i za mokra dobrý výkon.

Jedna guma přišla z Německa a druhá z Číny... "a potkaly se u Kolína"

Z mně ověřená kvalita.

Petr Svoboda18. srpna 2022

Perfektně sedi., teď mám najezd 17000. Triumph Tiger 900

Zjistil sem , že už dojíždí vyroba, přední guma se už nedá sehnat,

Velmi dobrý gumy,,jezdim asfalt,ostře.pireli pro mě úplně jina liga.

Registrovaný uživatel1. února 2022

Mám ted druhou sadu.Vydržely jednu sezonu,ale pěkná byla a nájezd vcelku solidní.Drží dost dobře i na mokru apd.Nějaků tu šotolinku a nezpevněný povrch také viděli.Na "Číňany" solidní.Jezdil sem Metzeler i Michelin,stejný typ pneu.

Dobrá guma za solidní peníz.Na "cenduro" fajn volba aspon za mne.

Registrovaný uživatel9. května 2021

Zkoušený na okruhu na xt1200.Drží výborně na suchu ve velkým náklonu,zvládnou i lehčí zpevněnej terén,šotolinu.Najezd cca 5-10tkm,ale dostávaj ode mě čoud.

Registrovaný uživatel13. května 2020

Super pneu perfektně drží namají chybu