Perfektní přilnavost

Perfektní přilnavost
Super gumy na silnici pro rychlou jízdu,jdou použít i pro občasný výlet na okruh. Na takhle sportovní gumu i velice slušný nájezd kolem tří tisíc km celkem v kondici,pak už je horší.
Tahle guma je poměrně stará,vyrábí se už dlouho . Má už i svého nástupce, tak bych čekal příznivější cenu. Ta je stále dost vysoko.
Použil jsem už tak pět sad těchto gum a stále se k nim vracím,když použiji jiné jsem většinou zklamaný.
Mám třetí sadu těchto pneu na různých motocyklech a jsem s nimi nadmíru spokojen. Jistota, přesnost, odezva, přilnavost. To jsou vlastnosti kterými převyšuje ostatní značky. Dá se s ní jet velmi dobře i na okruhu.
Asi menší nájezd a mírně vyšší cena než třeba Rosso III nebo IV ale zato více zábavy :-)
Pro někoho kdo chce jezdit sportovně a občas třeba i na volné jízdy na okruh tak je to ideální obutí. Na gumách nešetřete - vyplatí se to!
Hodně dobra guma , která dovoluje na silnici velké naklony, díky měkké směsi na boku a hlavně perfektnímu tvaru pneu do špičky , žádná placka.
Na to ze už je ve výrobě nějaký ten čas , tak pořad dost vysoká cena .
perfektní přilnavost, super ovladatelnost, překvapivě dlouhá výdrž
od té doby co jsem vyzkoušel sportovní pneumatiky Pirelli již nechci žádnou jinou značku pneumatik na motorku