Posoudit mohu až na začátku sezóny...

Posoudit mohu až na začátku sezóny...
najezd/cena vc prezuti doma,
dovyvážení minimální
jednosměs, nájezd, čína
nájezd na zadku kolem 5200, při kurzu v Písku na dešti bez problému (nebrousím kolena), beru na zadek před novou sadou, kde zadek vydrží podstatně míň a je mi líto měnit ještě dobrou přední,
Výborná přilnavost i v náklonech, umožňuje vysoký nájezd cca10 000 km.
V kategorii sportovně cestovní pneu výborný poměr cena/výkon.
Výborná přilnavost pro tuto kategorii pneu a super cena. Používám motocykl s tímto obutím na každodenní ježdění i dálkové trasy.
Trošku horší přilnavost na mokrém povrchu.
Ověřené pneu za dobrou cenu.
Včasné vyřízení... jsem spokojen
Drží jako přibité
Nevím jestli je to úplně zápor, ale první motoguma v životě kterou jsem píchl.
Cena/kvalita
Jsou dobré na mokru i suchu.
Už několikátá táto pneu
Dobrá cena
Sedí ok
Pneu používám již druhou sezonu a jsem naprosto spokojen. Pneu drží za sucha i mokra a na váhu moto má i dobrý nájezd.
Pro sportovní turistiku na motocyklu velmi dobrá pneu za výbornou cenu. Jízdní vlastnosti na suchu velmi dobré, vysoký kilometrický náběh.
Poněkud horší na mokré vozovce.
Cena sady
Po 4 tis v Alpách je po, možná tak ještě 1000 km, několikrát podklouzla přední i zadní .
Už nikdy, Pirelli diablo Strada byla o hodně lepší
Vydrz prilnavost cena
Nevim o zadne
Dobrý poměr cena a schopnost držet stopu. Příjemné svezení v zatáčkách sem si dost jistý, jeto cca 2000 km. Za mě dobrý.
Zatím nevím, uvidíme za mokra, jestli na to přijde.
Jezdím cestovní enduro, opravdu jen cesty, poměrně svižně když to jde tak bych doporučil, ale je to o zvyku. V minulosti jsem hodně jezdil metzeler, ale Pirelli hodně dobrý.
Pro bežného řidiče-turistu je naprosto dostačující, podrží jak na suchu tak v mokru
Skvělý poměr ceny a výkonu