Recenze Pirelli Angel GT 120/70 R17 58 W 3976000

Recenze Pirelli Angel GT 120/70 R17 58 W 3976000

Pirelli Angel GT je sportovně-cestovní pneumatika. Tato pneumatika má jezdcům poskytnout maximální přilnavost na suché i mokré vozovce, za horka i chladu. Je určena jak pro těžké, vysoce výkonné cestovní motocykly, tak pro široké spektrum lehčích motocyklů. Angel GT vyniká skvělým feedbackem a citlivostí, přesností řízení a dlouhou životností.

pawell3126. září 2025

Rychle se zahřeje a má grip.

hrenic29. dubna 2025

Cena Pro normálního smrtelníka naprosto vyhovující

Registrovaný uživatel7. srpna 2024

Super desing. Skvěle drží na vodě.

Petr - Vap8. července 2024

Drží stopu v náklonu (limit motorky=škrtání hlásičem pod drobným plynem) ; malé ustřelení v náklon drobný štěrk z naplaveniny se chytlo / nešel jsem k zemi; Přežil jsem i olej z Busu po dešti v zatáčce ( naštěstí jsem se rozjížděl z křižovatky = 30km/hod a plné ruce práce s "bruslením" ) Třetí sada

Na konci životnosti na vodě nejisté, ale čitelné. (možná to je klad :-) )

BMW RT 1200. Jízdy sólo někdy s plně naloženými kufry (Alpy), někdy ve 2. Plním dusíkem = tlaky se nehnu = vždy nahuštěno správně!! Bez dusíku se neskutečně mění tlak. První sadu jsem plnil vzduchem a nebylo to ono. Buď mírně odskakovala, nebo se hrnula. Pokud jsem nejel jak důchodce 80 km/hod :-) Bez dusíku ani ránu. Alpy 7°C máš přesný tlak. Sjedeš k moři, na asfaltu 50°C a máš bez zásahu stále přesný tlak. Dusík, jedině dusík... no mechanicky odfiltrovaný kyslík a jiné drobné molekuly je přesnější. Takže dusík :-)

mozzillalile3. května 2024

Ještě jsme neobuli. Nemohu hodnotit