Recenze Pirelli 120/70 R 17 Angel GT A 58W TL F

Recenze Pirelli 120/70 R 17 Angel GT A 58W TL F

Ideální pneumatika pro cestovatele. Výborný pomocník na dlouhé výlety, s plně naloženým motocyklem. Nabízí velké bezpečí na mokré silnici, stabilitu a velký počet komfortně najetých kilometrů. Sportovně cestovní obutí od firmy Pirelli pro všechny majitele sportovně-cestovních motocyklů.

sedlacekmichal21. ledna 2024

Perfektně drží stopu Skvěle reagují Měl jsem Pirelli Diablo a ty vydrželi sotva 5.000 km i když za plyn moc netahám. Nej pneu co jsem měl, opravdu se povedla.

Za ty peníze skvělá pneumatika co funguje skvěle nejen na suchu, ale i v mokru, nemusí být zahřátá, aby se na ni dalo bezpečně jet. Kamarád na ní najel přes 10.000 km Yamaha MT09

Registrovaný uživatel23. října 2023

Výdrž

Registrovaný uživatel19. srpna 2021

mám na nich zatím jen 2500km, ale drží jak přibité

Sice trošku vyšší cena, ale vyplatí se to.

Registrovaný uživatel29. června 2021

Velmi dobrý grip na asfaltu.Moje první guma,která se sjíždí rovnoměrně předek i zadek.Mám na ní plnou jistotu.Jezdím už třetí sadu a nemíním měnit.Po..rproužek mi nenajdeš.Mimochodem letos sjela černou sjezdovku v Bjelašnici v Bosně (olympiáda Sarajevo 1984) dala šotolinu i makadam.

Nemá na mém moto nejvyšší nájezd(okolo 7000km)ale za ten grip to stojí!

Pro mě není lepší volba.A že už jsem jich za ty roky zkusil!