Byl to dárek, a zatím všechno v pořádku.

Byl to dárek, a zatím všechno v pořádku.
Jednoduchý
Lehký
Má vše co potřebuji
Vytrhávají se popruhy
Prostorný, lehký, ale přesto nebolí z něho záda a je velmi přizpůsobivý k vašim zádům. Miluji ho
Ideální velikost na nekolikadenní treky, výborně sedí, kvalitní zpracování, prostě Pinguin umí!
- trochu postrádám horní zavírání po sundání horní kapsy, ale není to žádná výhoda.
nejlepší poměr cena-výkon-váha. skvělé provedení, kvalitní materiál, ideální velikost na kratší i delší túry, velice lehký.
horní víko při minimálním zaplnění batohu možná až příliš velké, ale to je nepodstatný detail.
doporučuji tento produkt
Vojde vam tam zrkadlovka+vetrovka lahsia+vetrovka stredna+mikina+3x1,25L vody+protein.tycinky+400g kolac baleny+3x200g kolac baleny+nahr.tricko+ponozky+turist.prsiplast s hrbom na 120L batoh+pap.vreckovky a este veci ako power bank a dalsie drobnosti ...
Dobre vybaveny, lahky, kvalitne vypracovany
Hmotnost
Příjemně se nosí
Odpínací víko řešené jako taška přes rameno
Nezvyk pláštěnky ve víku - trvalo mi dva deště, než jsem přišla na to, jak správně používat (že s nasazenou pláštěnkou musím používat přístup od zad)
Za mě skvělá volba, ani na týdenním pochodu nezklamal