Kempingové nádobí Recenze Pinguin Solo X

Recenze Pinguin Solo X

Sada nádobí s tepelným výměníkem vyrobená z tvrzeného hliníku. Vhodná pro 1 osobu. Na povrchu je eloxovaná vrstva s ohnivzdornou a otěruvzdornou úpravou. Obsahuje 1x větší + 1x menší hrnec, který lze použít jako pokličku a houbičku na mytí a také plastový kryt výměníku.

novotnajs12. dubna 2025

Lehký a vejde se do něj vařič s bombou

ondrej.junasek28. ledna 2025

skutečně rychlý ohřev vody, váha

Registrovaný uživatel5. července 2023

Rychlé vaření

Registrovaný uživatel31. května 2023

Ideální velikost pro 1 - 2 osoby.

Uvítal bych sponu pro pevné spojení horní a dolní části při transportu.

Registrovaný uživatel4. září 2022

Velikost Kvalita zpracování Vejde se do něho většina 230g kartuší i s některými samotnými vařiči

Po letech mi odešel můj plecháček, chtěl jsem něco nového a zde se vešla i kartuše a je to opravdu lehké, sice po prvním vaření trošku asi uvolnilo barvu nebo něco a voda zapáchala chemicky, ale další vaření již v pořádku.

Registrovaný uživatel18. srpna 2022

Super. Je lehčí a skladnější než můj ešus. Vejde se do něj střední kartuš a vařič. Jsem nad míru spokojen

Registrovaný uživatel21. května 2021

Skladný, rychlý ohřev jídla.

Registrovaný uživatel30. března 2021

lehký, skladný,usporný

škrábavý zvuk,není to podstatné.Možná pomůže umělohmotná lžička?Zatím neodzkoušeno.

Je to velmi nadějné nádobí,předpokládám i usporné co se týče plynu. Zatím vidím jenom klady Jsem spokojen Děkuji..

Registrovaný uživatel22. ledna 2021

Do riadu sa nevojde kartusa tak ako je na fotke. Kartusu mam od tej istej spolocnosti.

Registrovaný uživatel24. května 2020

Lehké na cesty, voda ohřátá během několika minut.

Registrovaný uživatel22. srpna 2019

lehký