Karimatka Recenze Pinguin Sherpa 38 NX

Recenze Pinguin Sherpa 38 NX

Samonafukovací karimatka od českého výrobce Pinguin s pozáručním servisem po celou dobu životnosti výrobku. Horizontální dutinky v izolační pěně poskytnou výbornou ochranu před chladem a silná tloušťka karimatky nabídně vysoký komfort i při spaní na sněhu nebo v náročnějších horských podmínkách. Navíc má slušnou sbalitelnost a váhu pod jeden kilogram. Mírné zaoblení tvaru u nohou a u hlavy šetří…

obchody7. července 2024

Velikost, váha, pohodlnost

Poslední samonafukovací karimatku jsem kupoval snad 4 nebo 5 let zpět, takže mě překvapilo, že dvakrát tlustší samonafukovačka má po vyfouknutí a sbalení takřka stejnou velikost. Komfort je samozřejmě výrazně vyšší a váha se zvýšila jen lehce, takže za mě skvělý upgrade.

Registrovaný uživatel27. července 2021

Přesně splnil očekáváním.

Registrovaný uživatel1. dubna 2021

Pěkný, zatím nevyskoušený.

Registrovaný uživatel17. srpna 2020

Osvědčená karimatka. Neuchází, příjemný povrch. Dobře se mi na ní spí. Mám ji už několik let a teď jsem ji koupil znovu, jako dárek.

Varianta zelená
Registrovaný uživatel8. srpna 2020

Protiskluzový povrch, rychle nafouknutá, výborná izolace

Pro složení se na ní musí opravdu klečet a rychle se zpět nafukuje (otázkou je, zda to brát jako mínus nebo spíše jako plus :) )

Naprosto skvělá věc, dá se zabalit do malého válečku nebo jako karimatka do delšího a připnout na batoh - rozhodně doporučuji

Registrovaný uživatel9. července 2019

Dostatečně silná,měkké, dá se složit na malý objem.

Varianta zelená