Karimatka Recenze Pinguin Peak 38

Recenze Pinguin Peak 38

Pohodlná nafukovací karimatka vhodná pro všechny druhy outdoorových aktivit. Svršek karimatky je vyroben z odolného materiálu Ripstop polyester diamant, který zaručuje vysokou odolnost proti protrhnutí. Spodní strana je obohacena nesmekavým potiskem, který výborně stabilizuje. Konstrukce z horizontálních a vertikálních dutin zajišťuje maximální pohodlí na jakémkoli podkladu.

Registrovaný uživatel15. srpna 2023

Skladná.

Musí se hodně dofukovat, sám se moc nenafoukne.

Varianta oranžová
Registrovaný uživatel19. dubna 2021

vypada vazne dobre, urcite tepla

skladnost by mohla byt menší

Registrovaný uživatel16. listopadu 2020

Karimatku jsem kupoval pro manželku,chválí si jí.Je lehká,snadno sbalitelná a dobře izoluje,takže se na ní dobře a v teple vyspí.Já mám Sherpu 38 od stejné značky,už nějakou dobu,má stejné vlastnosti,používám jí velmi často a pokud mohu porovnat,tak moje mě připadá odolnější.Potah mě připadá silnější a pevnější.Ale možná začali jen používat jiné materiály,které napohled budí tento dojem. Kupoval jsem od této značky dva naprosto stejné batohy v rozmezí asi dvou let,starý model a nový a starý mě připadá taky lepší.Novej model nevypadá tak odolně i polstr na zádech nevypadá tak dobře.Čas ukáže.

Registrovaný uživatel1. října 2019

Dobrá hmotnost a objem. Pohodlná.

Jak psalo spoustu jiných lidí, samonafukovací je dost nadnesený pojem. Bez většího dofouknutí to nejde.

Varianta oranžová
Registrovaný uživatel23. srpna 2019

Skladná karimatka. Vhodná na kolo i na vodu. Komfortni spaní.