- Po 700km Te Araroa trailu měl jenom jedno viditelné poškození, praskla spodní přeska co držela karimatku, ale vzhledem k tomu, že batoh má dalších 10 identických, trvalo jen 3 minuty prohodit jí za jednu méně důležitou boční. Většinou jsem měl naloženo 18-25kg
- Spousta místa. Pokud berete jenom co je třeba, tak tam naskládáte všechno rychle, aniž byste museli s věcmi hrát tetris.
- Není problém nakoupit v supermarketu jídlo na pět dní a prostě tu igelitku jen tak hodit dovnitř
- Užitečné popruhy na trekové hůlky
- Do bočních kapes se dají nacpat petky o objemu 1.5l
- Je pravda, že při chůzi batoh trochu vrže, ale mě to nevadí. Myslím, že to je v místě kdy kovová konstrukce je zasazená do gumové výztuhy. Minulý model tuhle gumu neměl, takže časem rozedřel textil.
- U takto rozměrných batohu je třeba myslet na to, že vám ztíží prodírání se skrz křoví, také lezení po skalách bude mnohem obtížnější kvůli změnám v těžišti a při podlézání spadlých stromů už nestačí se přikrčit, ale spíše lézt po čtyřech :-D Také pokud stopujete... je občas trochu složitější se vměstnat dovnitř
- Je to dobrý batoh, koupil jsem si ho znovu, ale za těch několik let ho o něco vylepšili a odlehčili. Většina změn byla asi správným směrem.