Kempingové nádobí Recenze Pinguin Double X

Recenze Pinguin Double X

Sada nádobí s tepelným výměníkem vyrobená z tvrzeného hliníku. Vhodná pro 2 osoby. Na povrchu je eloxovaná vrstva s ohnivzdornou a otěruvzdornou úpravou. Obsahuje 2 větší hrnce + 2 menší, které lze použít jako pokličky a houbičku na mytí a také plastový kryt výměníku.

Registrovaný uživatel23. července 2023

lehký ,skladný,rychlý ohřev

Registrovaný uživatel22. června 2021

jedním vrzem vyřešeny dvě možnosti, jedu sám nebo s přítelkyni

Registrovaný uživatel5. června 2021

kvalitné prevedenie, oblý tvar,urýchlovač varenia

Registrovaný uživatel24. března 2021

skladný, lehký, nepřilnavý povrch, tepelný výměník, ploché dno

Do verze Double se vešla i kartuš 450 g. Ve verzi Double X jsou vnitřní nádoby o max. 2 mm užší a tato kartuš se tam již nevejde. Jde o maličkost, ale pro mě to tím ztrácí dost na hodnotě. Na své cesty potřebuji velkou kartuš a nádobí jsem kupovala s tím, že se tam ta kartuš vejde. V popisu sice píšou, že se tam vleze kartuš 230 g, vařič, utěrka, houbička. Jenže i o tom pochybuji, protože ani tato menší kartuš se do hrnců nevleze dnem dolů (jak je nakresleno na všech obrázcích!), aby byl místa dostatek, ale jen dnem nahoru. Vnitřní hrnce z Double se při tom do vnějších hrnců z Double X pohodlně vejdou, takže jde o zbytečnou chybu vývojářů.

Před koupí jsem myslela, že budu nadšená, ale zklamalo mě to. Protože místo, abych měla v zavazadle hrnce s kartuší uvnitř, budu mít hrnce a kartuš, čili mně to zabere dvojnásobek.

Registrovaný uživatel16. dubna 2020

lehký, praktická ucha, skladný, v kombinaci s vařením na plynu ideální

zatím v ničem

jsme velice spokojení s výrobkem