Turistický vařič Recenze Pinguin Aura

Recenze Pinguin Aura

Přenosný outdoorový vařič kombinovaný s hrncem o objemu 1250 ml. Integrovaný tepelný výměník a hořák s omezeným výkonem maximalizují efektivitu přenosu tepla, čímž šetří plyn - z jedné 230g plynové kartuše je možné uvařit až 27 L vody. Závětří kolem výměníku účinně chrání plamen vařiče před větrem. Vestavěný piezo zapalovač maximálně usnadňuje zažehnutí.

vladislavtaranovcz29. června 2024

Mnohem lepší než JetBoil Zip, vejde kartuše 230g a má podpalovač. Lepši poměr cena/kvalita.

Za mně má zbytečný popruh.

gundegam11. června 2024

Fast delivery. the product corresponds to the description and expected. Inconvenient that the connection directly to the gas

bublinek Jiří19. září 2023

Skvělý vařič na instantní jídla ne moc hustá, polévky, čaj kafe. Rychlé uvaření i ve větru .

Nelze vařit na pánvičce , nebo v hrnci, boky z plastu u hořáku se roztaví a hrnec spadne , přišel jsem takhle o jedno jídlo . Nevím jestli to bylo v návodu ale možná i ano tak si na to dejte pozor. :)

Dobrý vařič do hor na instatní jídlo

Registrovaný uživatel5. července 2023

Velice skladný vč.nádoby. Spodní nožičky na podporu stability nebyly součástí balení. Jsou jen na obrázku. Což mi víceméně nevadí. Doba vaření vody plné nádoby, která je součástí setu, byla v letním počasí kolem 5 min. Dostatečně velký pro jednu až dvě osoby. I pro jídlo, při dnešních hotovkách které lze koupit v pytlíku a s nutností jen přidat vodu a povařit (špagety, nudle rýže apod.) Je i hotové jídlo bez námahy a za pár minut...na to velikost nádoby výborně dostačuje i když není jakoby velká.

Síťovaný obal je směšný a nepraktický, ale lepší než nic. Celoplastový pevnější pytlík by byl lepší. A kdyby k tomuto vybavení byla i přidána nastavovací hadička s ventily na položení a otočení plynové náplně, když dochází, nebo prostě pro plynulejší tok plynu, bylo by to téměř dokonalé. Dá se dokoupit.

Snad jen ten dodávány síťovaný obal mě zklamal. Jinak velice dobrý produkt, bez nějakých větších problémů. V zásadě, jsem spokojen a to jsem poměrně náročný uživatel. Doporučuji koupit hlavně z důvodu (praktické a malé balení vč. nádoby). pro sportovce, milovníky přírody a Max 2 osoby velmi dobrý.

Registrovaný uživatel29. prosince 2022

Skladnost Regulace výkonu Funkční integrovaný zapalovač Neprilnavy povrch Možnost zavěšení za poutka při vaření v terénu

Vyčnívající nýty uvnitř hrnce (rukojeť) vadí při vyndávání obsahu (kartuše i vařiče). Vyrobeno v Číně Stojan není součástí balení (lze dokoupit či vytisknout)

Skvělá alternativa za Jetboil a MSR s nižší cenovkou. Důvod: made in PRC. Do hrnce se vmestna vařič a mini kartuše (110g), nebo samotná střední kartuše (220 g). Výměník tepla, plynulá regulace výkonu, šikovná poutka a víčko - vše za 1. Provedení obalu (neopren nesedí) a madel (nýty uvnitř překáží) vázne - za 3.

Registrovaný uživatel28. ledna 2022

velmi rychle se zahřeje

Registrovaný uživatel10. prosince 2021

Vynikající zboží

Registrovaný uživatel2. března 2021

Da sa zavesit lahke rychle

Registrovaný uživatel4. února 2021

Rychlost , nádoba 1l

S velkou kartuší se neposkládá do nádoby

Registrovaný uživatel19. ledna 2021

Rychlost ohřevu vody Možnost zavěšení Kompaktnost Úspora plynu

Nehodí se na vaření hustých jídel, hrozí připalování Chybí v setu miska (jetboil má misku, která zároveň slouží jako kryt výměníku

Hodí se primárně na ohřev vody (a v tomto je fakt excelentní) pro zalití instantnich jídel nebo čaje. Na vaření to moc není.

Registrovaný uživatel11. ledna 2021

Ochrana proti vetru Zaviratelna nadoba Kartus, varic i nadoba drzi jako jeden set, nizsi riziko vyliti varene tekutiny Lze varit na zavesenem varici Tepelna izolace nadoby

Super varic za super cenu

skolnik8. listopadu 2020

kompaktni,výkonný , mala váha, dobra cena

varic mne za zadneho počasí nezklamal...dobra volba

Registrovaný uživatel16. května 2020

Možem odporučiť

Registrovaný uživatel1. června 2015

S výrobkem jsem spokojen, až na malé výhrady ke konstrukci . 1. varná nádoba by měla být o 10mm vyšší , nebo nožičky vařiče o 10mm kratší. vařič + kartuše Pinguin230 se do varné nádoby na výšku nevejde ! Plastový deklík pak není na obrubě nádoby, ale volně visí na kartuši ! (buď upilovat nožičky /pracné/ nabo do kartuše shora praštit kladivem/nebezpečné/) 2. síťovkový obal na přenášení vařiče není příliš vhodný-zachtává se a trhá. Lepší by byl obal plátěný.