Recenze Pinguin Aero 2 zelený

Ultralehký dvouplášťový samonosný stan tvaru kopule pro 2 osoby se 2 vchody a předsíněmi. Vnitřní duralová konstrukce, jednobodové křížení prutů, silikonizace tropika, UV ochrana. Barva zelená. Voděodolnost podlážka/tropiko: 10000/4000 mm.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 9 recenzí pomocí Seznam AI

Pinguin Aero 2 je lehký a prostorný stan s jednoduchou stavbou, který dobře odolává větru. Někteří uživatelé však zmiňují problémy s kondenzací vody uvnitř a složitější postup při uchycení vnitřních částí. Pro většinu situací je stan vhodný, ale vyžaduje pečlivější nastavení při postavení ve svahu.

• Rychlá a jednoduchá stavba
  • Nízká hmotnost a skladnost
  • Prostorný interiér a dostatečná výška
  • Odolnost proti větru
  • Dva vchody a předsíňky pro uložení věcí
  • Uvnitř se vysráží voda
  • Návod na postavení a uchycení vnitřních částí není dostatečný
  • Stavba je složitější než u některých jiných modelů
  • Podlaha je nakřivo při postavení ve svahu

aneta.kenclova21. září 2025

- Skvělá konstrukce - vydrží i silný vítr - Rychle se postaví a složí - Opravdu skladný a lehký - Nečekaně vysoký strop - opravdu příjemné

Registrovaný uživatel14. srpna 2024

Thanks. Very good.

Registrovaný uživatel22. července 2024

Lehký a prostorný stan.

pokorny12. dubna 2024

Složený je malý lehký balíček, postavený komfort pro 1 osobu a dostatečný pro 2, dobré jsou 2 předsíňky a vnitřní výška 110cm.

Budu porovnávat se stanem JUREK trip 2,5 duo. Velký zápor je stavba stanu. U Jurka jsem nechával ložnici připnutou k tropiku, takže stačilo protáhnout 2 tyčky a dát 6 kolíků a bylo bydlení. Za větru, deště s čelovkou v 1 osobě za méně než 4 minuty. Stavba Pinguina Aero 2 DAC je mnohem složitější. Zatím jsem jej zkušebně stavěl 2x. Po 1. zkušenosti jsem poutka pro kolíky příčně prošil v 1/2 délky, aby lépe držela kolíky. Bylo by dobré, aby výrobce měl video stavění stanu s detaily.

Na shrnutí je potřeba vyzkoušet stan v různých situacích.

vinklerovadana10. dubna 2024

Dva vchody, místo na bágly v předsíňce, hmotnost/funkčnost/cena dobrý poměr.

Návod na postavení resp správné uchycení některých částí vnitřku nebyl dostačující. Zjišťovala jsem nakonec přímo u výrobce jak má být správně zavěšeno. Můj první stan, tedy jsem neměla žádné jiné zkušenosti.

ladlast31. března 2024

Zatím nevyzkoušen.

Registrovaný uživatel6. září 2022

Stan je skutočne ľahký a ľahko a rýchlo sa skladá.

Registrovaný uživatel16. srpna 2021

Extra snadná stavba, přiměřená hmotnost i na nošení.

Uvnitř se vysráží voda.

Registrovaný uživatel29. července 2021

Neprší dovnitř.

Postavil jsem ho ve svahu a podlaha byla nakřivo.

Je to stan.