- Skvělá konstrukce - vydrží i silný vítr

- Opravdu skladný a lehký
- Nečekaně vysoký strop - opravdu příjemné
Thanks. Very good.
Lehký a prostorný stan.
Složený je malý lehký balíček, postavený komfort pro 1 osobu a dostatečný pro 2, dobré jsou 2 předsíňky a vnitřní výška 110cm.
Budu porovnávat se stanem JUREK trip 2,5 duo. Velký zápor je stavba stanu. U Jurka jsem nechával ložnici připnutou k tropiku, takže stačilo protáhnout 2 tyčky a dát 6 kolíků a bylo bydlení. Za větru, deště s čelovkou v 1 osobě za méně než 4 minuty. Stavba Pinguina Aero 2 DAC je mnohem složitější. Zatím jsem jej zkušebně stavěl 2x. Po 1. zkušenosti jsem poutka pro kolíky příčně prošil v 1/2 délky, aby lépe držela kolíky. Bylo by dobré, aby výrobce měl video stavění stanu s detaily.
Na shrnutí je potřeba vyzkoušet stan v různých situacích.
Dva vchody, místo na bágly v předsíňce, hmotnost/funkčnost/cena dobrý poměr.
Návod na postavení resp správné uchycení některých částí vnitřku nebyl dostačující. Zjišťovala jsem nakonec přímo u výrobce jak má být správně zavěšeno. Můj první stan, tedy jsem neměla žádné jiné zkušenosti.
Zatím nevyzkoušen.
Stan je skutočne ľahký a ľahko a rýchlo sa skladá.
Extra snadná stavba, přiměřená hmotnost i na nošení.
Uvnitř se vysráží voda.
Neprší dovnitř.
Postavil jsem ho ve svahu a podlaha byla nakřivo.
Je to stan.