Batoh je určen pro muže i ženy od věku starších školních dětí, pokud se chtějí po horách pohybovat ať už se stanem nebo jen se spacákem mezi chatami. Zádový systém je nastavitelný v širokém rozsahu, takže vyhoví většině standardních délek zad.
Více naHlavní obsah stránky

Recenze Pinguin Activent 55 l
Ideální velikost na cesty ,skvělý zádový systém, poměr cena-široká škála využití.
Nastavení popruhů a uchycení dalšího vybavení na batoh+ možnost odepnutí vrchní časti.
Užívám při všech cestách jak venku ,tak do hotelu :) Nemám rád moc zavazadel.
Očekávání splnil, jen při menším naplnění hodně volný vršek. Ale dá se odepnout a když tak schovat do batohu.
Univerzální batoh České firmy za velmi dobrou cenu.
Takže hodně muziky za málo peněz.
česká firma
dobře propracovaný
Batoh lze upravit dle potřeby. Velmi pěkný design.
Kvalitní a lehký s výbornou ergonomii i pro dospívající děti.
plno vychytávek, pohodlí na zádech díky super polstrům
Líbí se mi barva i provedení batohu. Zatím jsem ho využila 2x na šestidenní dovolenou. Vyhovuje mi odepínací horní část, která se dá nosit jako samostatná taška nebo s bederním pásem jako ledvinka. Jsem s batohem moc spokojená.
Spokojenost a radost si takový batoh dát na záda a jít.
Kvalitni zpracovani a lehka konstrukce
omylem jste mi místo černého poslali zelený, ale je velmi pěkný, sama bych si zelený asi neobjednala, ale líbí se mi, a tak jsem si ho ponechala
zatím jsem žádné zápory neobjevila
Ideální objem na dvou až třídenní putování.Prijemne vypolstrované popruhy a odvětrání zad.
Nevím,jestli je to jen u mého kusu,ale objevilo se nepříjemné povrzavani kvůli křížení plastových výztuží zad.
Dostatečný prostor, prostorné boční kapsy, bederní pás se dá dobře zkrátit, díky posuvné u systému i pro malé lidi, láhve nevypadávají ven, je lehký, spousta věcí se dá uchytit z venku
Ze začátku trochu zmatek v zapínání všech přezek, ale za chvíli jsem se zorientovala
Dobrý, lehký, prostorný batoh, vyzkoušen sice jen na 1 vandru, ale doporučuji