Je to super!

Náplně do Pilot V-Board Master jsou chváleny pro svou ekologičnost, výrazné barvy a snadnou manipulaci. Recenzenti oceňují, že se dobře mažou i po delší době a dlouho vydrží. Zároveň však upozorňují na náchylnost špičky k deformaci, což vede k rychlejšímu ubývání náplně. Celkově produkt vyhovuje pro každodenní použití.
Je to super!
Používáme dlouhodobě, jsme s ním spokojeni.
dlouho vydrží, a pěkně píše
Používám již řadu let, spokojenost, jde lehce smazat i po několika dnech.
Ubývání náplně hodně závisí na stavu špičky fixu. Pokud moc tlačíte, špičku zdeformujete, čára bude tlustší a náplň velice brzy vypotřebujete. Červenou moc nepoužívám, takže mám ten samý fix už cca 6 let, ale u černé a zelené obměňuji i fixy zhruba jednou za půl roku.
Jako učitel používám fixy na bílou tabuli prakticky denně, vyzkoušel jsem Centropeny, tam mi bylo líto je pořád po vypsání celé vyhazovat. U doplňovacích Eddingů (hliníkové tělo, dá se dokoupit samostatně i hrot, což je super a vejdou se i do kružítka) byl problém, že pokud se tabule nesmazala hned, barva jaksi přischla a následně šla jen velice pracně odstranit. Piloty se snadno mažou i po několika dnech, akorát jsou náchylné na deformaci špičky a tím rychlé ubývání náplně.
Hezky se s tímto fixem píše, dá se dobře mazat.
A hlavně je to ekologičtější, než jednorázové fixy.
Eko a skvěle funguje!
V porovnání s obyčejnou whiteboard fixou asi vyšší cena, ale tyto mají výraznější barvy.
Snadná manipulace, super
šetří přírodní prostředí
praktické
Krásně píše, viditelný z dálky