branka Recenze PILECKÝ Ideal Zn+PVC jednokřídlá branka univerzální 108,5 x 120 cm

Recenze PILECKÝ Ideal Zn+PVC jednokřídlá branka univerzální 108,5 x 120 cm

Jednokřídlá branka Ideal od značky PILECKÝ je praktickým a spolehlivým řešením pro vaši zahradu či pozemek. Nabízí robustní rám z kulatých profilů o průměru 38 mm a výplň z čtyřhranného pletiva. Velikost oka je 55 x 55 mm a průměr drátu činí 2,5 mm. Branka je opatřena úpravou Zn + PVC, což zajišťuje vysokou odolnost vůči povětrnostním podmínkám.

cervenec.f14. května 2025

Uvedený produkt mám již měsíc objednaný a nic se pořád neděje. Nevím jak mám hodnotit něco, co jsem ještě nedostal.

74lukas16. listopadu 2024

Naprosto úděsně provedený výplet.

Varianta antracit
Registrovaný uživatel30. července 2023

vyhovuje potřebám

Registrovaný uživatel23. listopadu 2021

Jednalo se o náhradu staré branky a jednokřídlé brány. Branka byla doplněna po úpravách uchycení o dvoukřídlou bránu 3020x1200mm z nabídky eshopu Levné pletivo, takže jsem s uvedenými výrobky velmi spokojen

Vše výborné.

Registrovaný uživatel16. července 2021

Snadná montáž , solidní provedení , rychlé dodání .

Registrovaný uživatel29. června 2021

branka dorazila ve společném balení se sloupky zafixovaná tak, že jsem ji rovnou mohl zasadit do betonu. Zbývá si jen doladit vodováhou roviny a svilslice.

Registrovaný uživatel24. května 2021

velké vůle v pantech a vrátkách, a i při šířce sloupků 60mm jsou měkké jak papír-prohne je už jen samotná váha vrátek