Zápisník Recenze Pikola Marta Jandová Můj deník

Recenze Pikola Marta Jandová Můj deník

Do deníčku, který pro vás vymyslela Marta Jandová, si budete chtít zapisovat v jednom kuse. Skoro na každé stránce totiž čeká nějaké překvapení. Buď krásný obrázek nebo nějaká legrácka, vtípek, citát, ale taky nejrůznější nápady na to, co dělat ve volném čase, či jak si poradit v zapeklitých situacích. Nechce se vám zrovna vymýšlet, co psát? Tak si jenom vybarvěte, jak se zrovna cítíte nebo…

Registrovaný uživatel5. ledna 2023

zajímavý, potavý

Registrovaný uživatel4. prosince 2022

Deníček pro moji vnučku je inspirativni a zajímavý dárek pod stromeček Určitě udělá radost.

Deníček má trochu dražší cenu,ale i tak je jako dárek vhodný.

Registrovaný uživatel8. listopadu 2022

perfektní vánoční dárek

Registrovaný uživatel22. července 2022

Bude to dárek bud k narozeninám v září pro 7let vnučku Amálku a nebo pak pod stromeček.

nevím zatím

po rozbalení dárku uvidíme.....

Registrovaný uživatel13. června 2022

Deníček je hezky ilustrován a má zajímavý obsah. Je to dárek pro vnučku, snad bude mít úspěch.

Provedení je takové "fórové", mám obavy, že se deníček brzy rozpadne.

Registrovaný uživatel14. března 2022

Určeno pro 9letou vnučku, která byla nadšená.

Za mě dospěláka velmi nápadité.

Registrovaný uživatel3. března 2022

Produkt nám byl doporučen, vnučka je nadšená, ihned s deníkem začala pracovat. Přímo vynikající.

Registrovaný uživatel16. ledna 2022

Pěkně udělané ,vnučka měla velkou radost

Registrovaný uživatel1. ledna 2022

Byl to vánoční dárek pro 9 letou holčičku, moc se mně líbilo zpracování a možnosti, které nabízí.. Stejný názor má obdarovaná slečna. Okamžitě začala zapisovat pocity a zážitky a zkoumat další možnosti, a věřte, že zajímavostí našla moc. Myslím, že deníček se stal její součástí. Je z něj nadšená.

Nenalezla jsem žádné zásadní nedostatky.

Vinikající dárek pro holčičku i malou slečnu. Vřele doporučuji.

Registrovaný uživatel1. ledna 2022

Líbí se mi, že je tvořivý, že je v podstatě pro jakoukoliv věkovou skupinu, dají se tam uchovat důležité informace, okamžiky...je naprosto boží