Náplň do psacích potřeb Recenze Pica Dry Lyra náhradní tuhy grafit/žlutá/červená

Recenze Pica Dry Lyra náhradní tuhy grafit/žlutá/červená

Tuha Pica Dry Lyra je rozpustná ve vodě a je vhodná pro téměř všechny povrchy, bez ohledu na to, zda jsou suché nebo mokré, lesklé nebo drsné, prašné nebo mastné, světlé nebo tmavé. Otřete z lesklých povrchů vlhkým hadříkem! .

jan.sramek31. ledna 2025

Dle očekávání

Registrovaný uživatel28. března 2023

výborné tuhy na tvrdé, hladké povrchy

koupil bych zase

Registrovaný uživatel3. října 2022

Díky několika různým barvám lze psát na různé povrchy s různě tmavými odstíny

Barevné tuhý jsou díky jinému složení měkčí a snadno se lámou. Pouzdro na tuhy je nešťastné řešené. Snadno z něj vypadnou všechny naráz. Lepší by byl otočný systém, který umožňuje vyjmutí pouze jedné tuhy.

Černé (grafitové) tuhy nemají chybu. Určité výtky lze mít k barevným Tuhaň a pouzdru. Jinak se jedná o kvalitní výrobek.

Registrovaný uživatel29. července 2022

Barevné tuhy jsou nepoužitelné Nad 30 stupňů se roztečou jako plastelína Za studena jsou extrémně měkké a křehké

Vyhozené peníze. Opravdu fail.

Registrovaný uživatel2. března 2022

Se zbožím jsem spokojen doporučuji všem.

Registrovaný uživatel15. prosince 2021

Dobře se používá. Doporučeno p. Krásenským.

Registrovaný uživatel15. června 2021

Hodnotím přímo tužku Picadry..... po tejdnu používání začala tužka vypadavat a nedrží v pouzře, příbuzný ji má také a už rok drží bez problémů, ale má starší model a já novější. Uvidíme jak se k tomu obchod postaví. Jinak je to super nápad a máte tužku vždy při ruce...když vám drží.

Registrovaný uživatel10. dubna 2021

Křehké

Registrovaný uživatel6. dubna 2021

Kvalitni značení koupeno pro značení tmavých povrchu pro řezání a vrtání

Registrovaný uživatel30. března 2021

Co jsem od toho očekával, to splnilo.