Recenze Philips Sonicare DiamondClean HX9392/39 bílo-zlatý a černý

Nechcete kupovat dva kartáčky zvlášť a přitom chcete mít dva odlišné, aby jste je od sebe rozlišili? Pak dvoubalení Philips Sonicare DiamondClean HX9392/39, ve kterém najdete kartáček v černém a bílém provedení, bude pro Vás tím pravým. Každý z kartáčků má v balení vlastní nabíjecí pouzdro, takže kartáčky lze používat zcela samostatně.   Vyzkoušejte si nezávazně tento kartáček, se zárukou vrácení…

CoVybrat.cz
Odborná recenze
CoVybrat.cz

Dlouho jsem chodil kolem horké kaše, zkoumal zkušenosti lidí, koukal na různé modely a po týdnech padlo rozhodnutí. Jdu do sonického kartáčku. Chci ho vyzkoušet a kdyby mi nevyhovoval, tak ho do 90 dní vrátím. Nejvíce jsem se těšil, že nebudu muset používat zubní nit, protože se sonickým kartáčkem se proudem dostanu i do mezizubních prostor. A jak to po 3 měsících používání (od prosince 2016) dopadlo?

Více na CoVybrat.cz
Registrovaný uživatel24. února 2021

naprostá spokojenost, splňuje naše očekávání

Registrovaný uživatel17. února 2021

Není co vytknout... s kartackama jsme maximalne spokojeni! Za ty penize to stalo :).