Elektrický zubní kartáček Recenze Philips Sonicare DiamondClean HX9332/04

Recenze Philips Sonicare DiamondClean HX9332/04

Black DiamondClean HX9352/04 představuje unikátní model sonického zubního kartáčku Philips Sonicare. Disponuje novými čistícími programy a důmyslně navrženou bělící hlavicí ve tvaru diamantu pro perfektně zářivý a čistý chrup. Ve srovnání s obyčejným kartáčkem vám zajistí 2krát bělejší zuby a odstraní o 100 procent více skrvn a nežádoucího plaku. Pozitivní změnu pocítíte již během prvního…

CoVybrat.cz

Dlouho jsem chodil kolem horké kaše, zkoumal zkušenosti lidí, koukal na různé modely a po týdnech padlo rozhodnutí. Jdu do sonického kartáčku. Chci ho vyzkoušet a kdyby mi nevyhovoval, tak ho do 90 dní vrátím. Nejvíce jsem se těšil, že nebudu muset používat zubní nit, protože se sonickým kartáčkem se proudem dostanu i do mezizubních prostor. A jak to po 3 měsících používání (od prosince 2016) dopadlo?

Registrovaný uživatel16. srpna 2020

Takhle vycistene zuby jsem naposledy mel, kdyz jsem sel ze zubni hygieny. Opravdu mohu doporucit

Nabijeni v cestovnim pouzdre pres MINI USB (pozor, to neni to co je v mobilech - micro USB!), takze clovek musi s sebou tahat druhy kabel, namisto aby to nabil normalni nabijeckou na mobil! (nebo koupit redukci). Opravdu hloupe. Avsak to je jedine minus

Drobne obtize s nabijenim na cestach, avsak jinak 5*

Varianta černý
Registrovaný uživatel25. listopadu 2019

výborně čistí, neztrácí sílu časem což se nedá říct o konkurenci, nehlučný, krásně vypadá jak kartáček tak i obal či sklenička, dobře stojí i sám díky široké základně

málo nástavců (1+1) v balení. ve skleničce ještě s pastou je to trochu vachrlaté

Varianta bílý
Registrovaný uživatel22. března 2019