Ústní sprcha Recenze Philips Sonicare Cordless Power Flosser 3000 HX3826/33

Recenze Philips Sonicare Cordless Power Flosser 3000 HX3826/33

Unikátní ústní sprcha Philips Sonicare HX3826/33 spoléhá na inovativní technologii QuadStream, která zajišťuje proudění vody ve tvaru písmena X. Díky tomu dokáže pokrýt a ošetřit mnohem větší plochu v ústech najednou. Ústní sprcha je vybavena dvěma vysoce efektivními tryskami, které můžete snadno měnit. Standardní tryska důkladně čistí, odstraňuje běžné nečistoty a pečuje i o ta nejhůře…

Jan Uchytil3. srpna 2025

dostatečný tlak

mám (měl jsem) dva kusy. Jeden šel po roce do záruční opravy (nešel už zapnout) druhý těsně po záruce "odešel". Také už nešel zapnout. Jedná se o čínský výrobek - viz popis ve dně přístroje :-(

pěkně drahý "klumpr"

romcamartinkova5021. května 2025

Turbo čištění , jsem velmi spokojená

Brala bych i jemnější průtok kvůli plonbovaným krčkům. Aby nevypadla plomba.

Myslím, že jsem si i díky vašim recenzím vybrala dobře.

Registrovaný uživatel18. prosince 2024

Z toho co se nabízí na trhu je asi nej Nedokážu si představit k čemu jsou ty slabší sprchy v nabídce jiných výrobců dobré

lukas k.26. listopadu 2024

Naprosto výborné a kompaktní zpracování. Vhodná i na cestování. Asi nejlepší ústní sprcha, kterou jsme si doposud pořídili.

pmot11. října 2024

Perfektní funkce, krásně a dokonale čistí

1. Nádržka se hůř nasazuje přes závit. 2. Pojistka na uvolnění trysky je KATASTROFICKY umístěná - proti ní je tlačítko pro spuštění přístroje, takže se velmi často stane, že si spustíte sprchu i když nechcete

Vynikající přístroj pro ústní hygienu

letomier19. ledna 2024

pekny dizajn,dobre sa hodi do ruky a tlacidla sa lahko stlacaju,parada

Trochu menej hlucny by mohol byt

Predcil moje ocakavania!