Holicí strojek Recenze Philips Series 9000 Wet & Dry S9031/12

Recenze Philips Series 9000 Wet & Dry S9031/12

Philips S9031/12 nabízí dokonalé oholení vašich vousů, ať už jde o kraťoučké strniště nebo i o pár dní neholené vousy. Holicí strojek využívá patentované břity V-Track, které si dokáží poradit s jakkoli položeným vousem, napřímí ho a posléze oholí. Pro vás to v praxi znamená rychlejší holení s méně tahy po pokožce. Vaše tvář je tak v mžiku oholená bez nežádoucího podráždění.

Registrovaný uživatel18. října 2021

Používám nejraději tento typ holicího strojku. Používám ho denně, prozatím jsem velmi spokojen.

Nedostatky jsem neshledal. Doufám, že holicí hlava vydrží déle než u předchozího strojku Philips.

Philips doporučuji, holí hladce, rychle se nabíjí, k této značce se opakovaně vracím. Upozorňuji, že náhradní holicí hlavy jsou poměrně drahé.

Registrovaný uživatel25. července 2021

Reálné oholení, bez problémů.

Měl by se dodávat s krytem hlavice.

Rozhodně spokojenost.

Registrovaný uživatel15. února 2021

I za vyšší cenu se vyplatí komfortní oholení, nemusí se po každé čistit-stačí za týden opláchnout vodou, dlouhá výdrž baterie, pohodlné držení strojku, tichý chod.

Již přes 50 let používám frézičkové holící strojky Philips a jsem max.spokojen. Serie 9000 to jen dokazuje

Registrovaný uživatel16. ledna 2021

Výborné vlastnosti použití.

Trochu vyšší cena

Mirek Petrak19. listopadu 2020

Lehký padne do ruky.

Kdo má citlivou pleť nekupuj.Pod nos chlupy nebere. Na krku pokud nemáte hladkou kůži oseká vše co není hladké.Krve jak z prasete.Potom léčite zranění.

Holíci strojek není pro citlivou pleť a na nerovnosti na pokožce.

Registrovaný uživatel15. prosince 2019

Celkem fajn holí Snadno se čistí proudem vody

Hlava se trochu blbě dostane na vousy pod nosem

Lehce ožebračená verze strojku co vyhrál test D-TESTu

Registrovaný uživatel20. února 2019

Holí i ty delší zahnuté vousy, není hlučný, je šikovný do ruky a jsem s ním velice spokojený.

Dávám pět hvězdiček .

Registrovaný uživatel18. února 2019

Vynikající, tichý, holí za sucha i pěnu, mám tvrdé vousy i s těmi si poradí.

Vřele doporučuji, vyplatí investovat do kvality.