Recenze Philips Series 9000 S9985/50

Holicí strojek Philips Series 9000 S9985/50 je nepostradatelným pomocníkem každého muže. Elektrický holicí strojek je vhodný pro mokré i suché holení, kdy oceníte povrchovou úpravu s mikroperličkami pro snížení tření a snadnější pohyb po tváři. Pánský strojek lze připojit k chytrému telefonu a osobnímu plánu pomocí Bluetooth. Během provozu oceníte OLED displej a indikátor nabití i cestovního…

Registrovaný uživatel22. července 2023

Hladké oholení Indikátor správného tlaku při holení Snadná údržba

Velký a těžký přístroj Holicí hlavy zbytečně velké, takže se špatně holí pod nosem, pod lícní kostí nebo povislá kůže

Oproti staršímu strojku Philips je hladčí oholení, ale přístroj je zbytečně velký a těžký a holicí hlavy jsou nesmyslně velké.

Registrovaný uživatel27. září 2022

Díky propojení s mobilem Vás naučí během krátké doby ideálně ovládat přístroj a dosáhnout tím velmi hladkého a rychlého oholení bez podráždění pokožky. Je to můj třetí strojek od Philips, určitě nejlepší, používám ho denně a jsem s ním velmi spokojen.

Všem doporučuji.

Registrovaný uživatel7. června 2022

velmi dobře holí

Registrovaný uživatel31. května 2022

manžel byl vždy spokojeny s touto z

zatim nejsou žadne

je moc pěkny vzhledove a vyborně holi