Velká , předčilo očekávání
Vynikající produkt a hlavně dobrá káva s toho je

Velká , předčilo očekávání
Vynikající produkt a hlavně dobrá káva s toho je
Ještě nevím, vánoční dárek
Asi dobrý. Máme to jako dárek k vánocům... takže syn to pozná až po vánocích, ale věřím že bude spokojen. Vybral si ho...
Velká spotřeba vody
Dobrý kávovar
Top výrobek i cena
Dobrá cena, vaří dobrou kávu i když s trochu slabší pěnou. Ale používám krátce, tak budu ještě ladit nastavení.
Schází podrobnější návod k obsluze
Dělá chutnou kávu
Při startu a vypnutí se automaticky proplachuje
Jednoduché a intuitivní ovládání
Možnost vložení mleté kávy a jednoduché přepnutí
Dlouho se startuje
Je velký (oproti Sencoru ze stejné cenové relace, co máme v druhém bytě)
Složitá ergonomie
Miska se nedá oddělit samostatně (například při vložení vyšší sklenice na latte)
Absence filtru na vodu Aquaclean - stále svítí kontrolka
Trošku hlučnější než můj starý de longhi
Top spokojen
nenapěňuje mléko, špatně spařuje kávu, hlučný, teče z něho voda když nejede, po měsíci jsem ho reklamoval na vyřízení čekám požaduji vrácení peněz.
Kávovar byl doručen ve pořádku
Zatím vše v pořádku.Pracuje dobře.Ovladání je jednoduché .
Trochu hlučný.Ale nic co se nedá zvládnout.
Za ty peníze dobrý Kávovar.
Tento kávovar vřele doporučuji všem nenáročným uživatelům kávy. Dříve jsme měli "Krups a potom DeLonghi" v podstatně vyšší cenové relaci. Tento stroj v pohodě zvládá udělat to samé za lepší cenu.
Oceňuji dotykové tlačítka a intuitivní ovládání.
Takže za mě spokojenost.
Kupovaný rodičům kteří do té doby pili jen rozpustnou kávu. Teď už se k ní nikdy nevrátí. Je fajn, že napění mléko pro mé latte a udělá i kávu z mleté kávy kterou v kabelce nosí na návštěvy babička.
Dárek udělal radost a spokojenost
fungje
funguje, záleží jako kávu nasypete o zásobnku
Výborný poměr cena výkon.
Velmi hezký vzhled, jednoduché ovládání, výborná káva i latté. Měl všechny mnou očekávané vlastnosti Spařovací tryska jde snadno vyndat a vyčistit, dotykové ovládání, mlýnek na kávu, 3 intenzity kávy, 3 velikosti kávy, samoproplach. Káva o vánocích všem chutnala, latté ve sklenicích krásně vypadá. Kávovar je denně v provozu.
Mletí kávy, příprava kávy a proplach kávovaru je trochu hlučnější. Při porovnání s jinými značkami byly decibely podobné.
Kávovar plně doporučuji
jednoducha obsluha, dobra znacka, tlak 15 baru