Recenze Philips Series 7000 S7886/58

Tento elektrický holicí strojek Philips řady 7000 je navržen tak, aby vytvářel perfektně hladké oholení, ale ani tu nejcitlivější pokožku nedráždil. Je vybavený technologií SkinIQ, díky které vnímá potřeby vaší pokožky a přizpůsobuje se jim. Využívá odolné břity SteelPrecision, které se během používání automaticky ostří. Jeho hlavice mají speciální povrchovou úpravu, která snižuje tření mezi…

3 recenze

Registrovaný uživatel28. srpna 2023

Dobře padne do ruky, tichý provoz, holí výborně. Jednoduché a rychlé dobíjení. Velkým kladem je čistící stanice. Zatím je to můj čtvrtý a určitě nejlepší holící strojek.

Zkusil jsem i holení s pomocí aplikace, ale ta mi potvrdila,že se hodím správně, takže budu používat asi jen občas pro kontrolu. Zkusil jsem holení na mokro i na sucho, mokré holení je příjemnější a tak suchý způsob holení bude asi v menšině.