Kávovar Recenze Philips Series 5500 LatteGo EP5547/90

Recenze Philips Series 5500 LatteGo EP5547/90

Philips Series 5500 LatteGo je automatický kávovar s možností přípravy mleté i zrnkové kávy. Jeho vícebarevný design se skvěle hodí do každé kuchyně. Kávovar je volně stojící a jeho rozměry jsou 37,1 cm na hloubku, 24,6 cm na šířku a 43,3 cm na výšku. S hmotností 8 kg je snadno přenositelný.

Václav29. října 2025

Snadné čištění a údržba včetně nádoby s mlékem Rychlý start pro první ranní kávu Profily uživatelů

Mohl by být tišší Musí se doplňovat voda, mléko a káva xD

Lucie Kotlánová16. srpna 2025

Bohatá mléčná pěna, možnost doliti mléka během přípravy,šikovná nádobka na mléko,dobře umístitelná do lednice. Velký výběr nápojů,velice dobře udělané barevné profily pro 4 osoby,kde si každý nastaví oblíbené nápoje podle sebe. Systém lattego se jednoduše čistí,proplachuje.

Nevím proč je voda ve vanicce pro sběr kapek ,když při proplachu dáváme pod výpusť hrníček.Neco teče i vnitřkem? Teplota kávy má 3 možnosti, máme nejnižší teplotu a i přesto je káva hodně horka.Nekdy i přepálená.Nemusime ale zase předehřívat šálky

Máme přístroj krátce,vyměnili jsme značku ,starý byl známé italské značky a už dosloužil po 14 letech.Nyni jsme zvolili Philips a vypadá to,že to byl správný krok.Chteli jsme jednoduchý mléčný systém a bohatou mléčnou pěnu,to plní báječně.Nemuzeme se te pěny nabazit a to i když dáme obyčejné mléko z krabice. Jednoduché čištění usnadnuje provoz. Akorát jsme ještě nepřišli na nastavení mlýnku na hrubost mletí.Vse je sice vysvětleno,ale chybí nějaká značka,jak je vlastně mlýnek nastaven, maličké značky zrníček aby člověk měl lupu.

Varianta černý/nerez
miakos15. února 2025

Ve srovnání se starší verzí je mlýnek velmi tichý. Pohodlné doplňování vody a velký výběr nápojů, možnost regulace množství kávy a mléka. Naprostá spokojenost.

Registrovaný uživatel14. srpna 2024

Možnosti síly a množství kávy. Přehledný displej.

Nevěřil jsem, že je tak hlučný a mléčná pěna je také slabší.

Asi bych jej podruhé nekoupil. Doufám, že receptury doladím tak, že budu spokojen.

zdenekpufler29. června 2024

Již jsem jeden měl 5400.

Po záruce přestal napěňovat mléko.

Dobrý výrobek, proto jsem si ho objednal opět.

Varianta černý/nerez