Snadné čištění a údržba včetně nádoby s mlékem

Rychlý start pro první ranní kávu
Profily uživatelů
Mohl by být tišší
Musí se doplňovat voda, mléko a káva xD
Bohatá mléčná pěna, možnost doliti mléka během přípravy,šikovná nádobka na mléko,dobře umístitelná do lednice.
Velký výběr nápojů,velice dobře udělané barevné profily pro 4 osoby,kde si každý nastaví oblíbené nápoje podle sebe.
Systém lattego se jednoduše čistí,proplachuje.
Nevím proč je voda ve vanicce pro sběr kapek ,když při proplachu dáváme pod výpusť hrníček.Neco teče i vnitřkem?
Teplota kávy má 3 možnosti, máme nejnižší teplotu a i přesto je káva hodně horka.Nekdy i přepálená.Nemusime ale zase předehřívat šálky
Máme přístroj krátce,vyměnili jsme značku ,starý byl známé italské značky a už dosloužil po 14 letech.Nyni jsme zvolili Philips a vypadá to,že to byl správný krok.Chteli jsme jednoduchý mléčný systém a bohatou mléčnou pěnu,to plní báječně.Nemuzeme se te pěny nabazit a to i když dáme obyčejné mléko z krabice.
Jednoduché čištění usnadnuje provoz.
Akorát jsme ještě nepřišli na nastavení mlýnku na hrubost mletí.Vse je sice vysvětleno,ale chybí nějaká značka,jak je vlastně mlýnek nastaven, maličké značky zrníček aby člověk měl lupu.
Ve srovnání se starší verzí je mlýnek velmi tichý. Pohodlné doplňování vody a velký výběr nápojů, možnost regulace množství kávy a mléka. Naprostá spokojenost.
Možnosti síly a množství kávy. Přehledný displej.
Nevěřil jsem, že je tak hlučný a mléčná pěna je také slabší.
Asi bych jej podruhé nekoupil. Doufám, že receptury doladím tak, že budu spokojen.
Již jsem jeden měl 5400.
Po záruce přestal napěňovat mléko.
Dobrý výrobek, proto jsem si ho objednal opět.