Každý si najde svůj nápoj.

Každý si najde svůj nápoj.
Výběr nápojů, uložení vlastního profilu, rychle čištění po přípravě mléčných nápojů
Vše v pořádku. Kávovar dělá vynikající kávu.
Trošku hlučnější.
Jsem velmi spokojená. Doporučuji!!!
V návodu není popsán postup nastavení 12-ti stupňoveho mlýnku a z videonavodu není zřejmé jak manipu lk A i provést.
Výborná cena, splňuje vše co jsem si přál.
Použití mleté kávy - je vysypaná všude vevnitř dávkovače a v celém mechanismu přípravníka kávy. Tím, že je celý systém uzavřen uprostřed stroje káva plesniví už po 3 dnech všude kde se v přístroji rozsype, včetně nadoby na sedlinu (serie 3xxx má 'mechanismus' na boku v odvětrávaném prostoru)
Nemožnost si nastavit množství kávy (vody) a mléka, pouze přednastavené mililitry, které neodpovídají skutečnosti a když máte velký hrnek, tak prostě víc jak 185ml nedostanete. Mléko jednou vykypí z hrnku, jindy je hodně pod okraj (použité stejné mléko) při té samé nastavené hodnotě...
Když děláte latte, tak hrnek nejde dát pod sosáček mléka, protože překáží čudlík kontroly hladiny přetečené vody...
Šli jsme do vyšší třídy kávovaru (z 3kové do 5ky) ale to je krok zpátky
výborný, jednoduchý
Velká spokojennost, hlavně vynikající a rychlé čištění od mléka