Holicí strojek Recenze Philips Series 5000 S5400/06

Recenze Philips Series 5000 S5400/06

Strojek je navržen tak, aby poskytl co nejpříjemnější oholení, proto jej můžete používat jak na suché, tak na mokré pokožce. Zaoblené holicí frézky přesně kopírují tvary vašeho obličeje, proto s holicím strojkem Philips S5400/06 Aquatouch zažijete precizní oholení bez nechtěného podráždění.

Registrovaný uživatel4. dubna 2021

Holí se s nim dobře. Jen na krku je to obtížnější.

Registrovaný uživatel22. prosince 2020

Rychlé a hladké oholení.

Jonatan Blesk25. listopadu 2020

Nedokonalé, jen povrchové oholení, starší strojek daleko lepší, byl to krok vedle tento strojek koupit, je to můj druhý Philips, ale třetí už určitě od této značky nebude, velké zklamání. Nefunguje, když je zapojený kabel do el. a vy spěcháte a máte oholenou půlku tváře a musíte čekat, až se aspoň trošku dobije, starý to uměl.

Nekoupit

Registrovaný uživatel25. listopadu 2020

Výdrž baterie

Veliké mezery mezi frézami, absolutně nedokonalé oholení ve srovnání se starším typem od této firmy, mám středně tvrdé vousy, dlouhá doba holení, nízké otáčky, delší vousy neoholitelné, doporučuji tuto řadu Philips nekupovat, hned bych přístroj vrátil, propadák, zlatý starý strojek, na který jsem už nesehnal frézy, ten byl ok.

Nekupovat!!!

Registrovaný uživatel25. března 2020

Koupeno pro syna na začínající růst vousů a velká spokojenost.

Chybí cestovní obal.

Registrovaný uživatel19. února 2020