splnil vše, co jsem očekávala - výborná silná káva, pevná pěna, kafe jako od profíka :-)

Splnil me ocekavani
Kávovar máme něco přes měsíc a zatím převažuje maximální spokojenost. Vše frčí, jak má. Umí fantastickou pěnu, údržb je maximálně jednoduchá, většinu věcí lze dát do myčky a nejlepší je údržba nádržky na mléko, kde díky absenci trubičky nedochází k žádnému ucpání, usazeninám atd. Paráda!
Vyznačené rysky na množství léka na nádržce je velmi abstraktní, jednak to moc nesedí, jednak ty rysky nejsou ani vidět. Kávovar je dost hlučný, ale protože nejede nonstop, tak to upřímně vůbec nevadí. Ocenili bychom bližší návod na to, jak kávovar promazat.
Za nás rozhodně doporučujeme a kafíčko si užíváme!
Výborná káva jedním tlačítkem
Systém výroby pěny. Jeho jednoduchá údržba.
Zatím jsem nenašel, jen mě mrzí to marketingové odstupňování modelů, když střeva jsou v zásadě stejná.