Koupila jsem na, základě recenzí a moc dobře jsem udělala. Čištění po latté naprostá pohoda a rychlovka.
Zápor je ten, že teď pijí víc kávy.
Za mně skvělá volba.

Kávovar si získal chválu za kvalitu kávy, jednoduché ovládání a snadnou údržbu. Někteří uživatelé však zmiňují hlučnost a vzhled z méně kvalitních materiálů. Ojediněle se objevují závady, ale většina recenzentů je s produktem spokojena a doporučuje jej.
Zápor je ten, že teď pijí víc kávy.
Za mně skvělá volba.
Vypadá dobře a pokud někomu stačí se na něho pouze koukat, tak doporučuji. Pokud chcete kávu, kupte jiný.
Již nikdy. V průběhu necelých dvou let, podruhé na reklamaci. Používám na maximálně 4 kávy denně. První problém byl v základní desce a druhý problém netvoří pěnu.
Naštěstí koupeno v Alze a tak není problém s dopravou na reklamaci.
Velice rychlá příprava kávy.
Jednoduché ovládání, sice ne jedním tlačítkem jako výrobek od konkurenční značky, ale i tak velice jednoduše a rychle, zvolíte přesně takovou kávu, na jakou máte chuť.
Velice tiché mletí kávy. Ostatní hluk je srovnatelný s jinými výrobci.
Žádné pitomé zákoutí a zbytečnosti v odkapávací nádobě, umývání je tedy mnohem jednodušší než například u DeLonghi. To stejné platí i u nádobky na mléko.
Rychlý, tichý, jednoduché ovladani
Skvělá káva, a to i mléčné varianty - hustá pěna. Kompaktní rozměry.
Celkově vypadá jako z nekvalitních plastů, ale zatím drží bez problémů , ve srovnání s DeLonghi hlučnější, ale zvyknete si.
Očekávala jsem větší kvalitu z pohledu použitých materiálů. Káva je ale opravdu vynikající.
Údržba mléčného systému za 1*
Trošku hlučnější, nic co by člověk u automatu nečekal
Intuitivní ovládání, pěkný desing, rychlá a kvalitní káva.
splnil vše, co jsem očekávala - výborná silná káva, pevná pěna, kafe jako od profíka :-)
Splnil me ocekavani
Kávovar máme něco přes měsíc a zatím převažuje maximální spokojenost. Vše frčí, jak má. Umí fantastickou pěnu, údržb je maximálně jednoduchá, většinu věcí lze dát do myčky a nejlepší je údržba nádržky na mléko, kde díky absenci trubičky nedochází k žádnému ucpání, usazeninám atd. Paráda!
Vyznačené rysky na množství léka na nádržce je velmi abstraktní, jednak to moc nesedí, jednak ty rysky nejsou ani vidět. Kávovar je dost hlučný, ale protože nejede nonstop, tak to upřímně vůbec nevadí. Ocenili bychom bližší návod na to, jak kávovar promazat.
Za nás rozhodně doporučujeme a kafíčko si užíváme!
Výborná káva jedním tlačítkem
Systém výroby pěny. Jeho jednoduchá údržba.
Zatím jsem nenašel, jen mě mrzí to marketingové odstupňování modelů, když střeva jsou v zásadě stejná.