Recenze Philips Satinelle Advanced BRE700/00

Epilátor Philips BRE700/00 disponuje vylepšenými disky a více než 70 000 otáčkami za minutu, díky čemuž zajistí účinnou a jemnou epilaci. Obě lýtka ošetříte za pouhých 10 minut a hladké pokožky si budete moci užívat až po dobu 4 týdnů. Mimořádně široká epilační hlava pokryje jedním pohybem větší část pokožky pro rychlejší odstranění chloupků. Zabudované světlo Opti-light zajistí, že…

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 9 recenzí pomocí Seznam AI

Philips Satinelle Advanced BRE700/00 je podle recenzí účinný epilátor s dlouhou výdrží baterie a snadnou manipulací. Většina uživatelů oceňuje jeho rychlou a relativně bezbolestnou epilaci, někteří však zmiňují, že může být hlučný a chloupky spíše lámat než vytrhávat. Celkově se jedná o spolehlivý produkt pro ty, kdo hledají pohodlné a efektivní odstraňování chloupků.

• Rychlá a bezbolestná epilace
  • Dobře trhá chloupky
  • Snadná manipulace
  • Dlouhá výdrž baterie
  • Rychlé oholení
  • Hlučný
  • Trochu větší a těžší do ruky
  • Chloupky spíše láme než vytrhává

Monika12. června 2026

vydrží velmi dlouho nabitý

trochu vyšší hlučnost

regina.ratajova18. března 2026

Když překonáte prvni depilaci,ty následujici jsou vpohodě. Dorůstající ochlupení je pomalejší a méně četné. Používám už x.. let a k "žiletce" bych se již nevrátila. Doporučuji.

Určitě doporučuji, chvíli jsem používala jinou značku,ale nebyla jsem spokojená a hned jsem zakoupila opět značku Philips.

Registrovaný uživatel13. srpna 2024

Dobře trhá chlupy, stačí párkrát přejet.

Hlučný

Lucie10. června 2024

Chloupky spíše láme, než vytrhává, když už nějaký vůbec zachytí.

Registrovaný uživatel17. července 2023

rychlá a příjemná epilace

Registrovaný uživatel15. října 2022

Rychlý a relativně bezbolestny, snadná manipulace

Registrovaný uživatel9. září 2022

Rychle oholeni - perfektní manipulace a neboli to tolik , protože ma hodně pinzetek

Registrovaný uživatel22. listopadu 2021

Trha hezky a celkem bez bolesti proti jinym strojkum, neni nutne jet pres jedno misto x-krat

Trochu vetsi a tezsi do ruky

Registrovaný uživatel25. června 2021

Splnil očekávání, jednoduchá manipulace