Nevím zda se jedná o "klad" břitu, ale holí tak, jak by asi měl.
Při stávající konstrukci nelze dobře využít i druhou stranu břitu, takže je vlastně ta druhá strana k ničemu. No, ale co se dá dělat?
Neutrální.

Náhradní břity Philips QP220/55 jsou chváleny za kvalitu a funkčnost, dobře holí a vyhovují většině uživatelů. Někteří však považují jejich cenu za příliš vysokou. Pro ty, kteří preferují originální příslušenství a jsou ochotni investovat, jsou tyto břity vhodnou volbou.
Nevím zda se jedná o "klad" břitu, ale holí tak, jak by asi měl.
Neutrální.
Holí to ale žiletka to není
předražený zastřihávač.
Syn je velice spokojen, jednoduchost v holení.
Dobrá cena, spokojenost
Již asi 40 let, možná i déle,se holím strojky PHILIPS, v současné době mám starší stále dobře fungující typ Philipshave 3445 a novější PHILIPS PT 920. Asi další dva typy předtím si jíž nepamatuji - jeden z nich byl modrý, ale všechny byly výborné. Nyní však, když jsem si koupil ONE BLADE, musím říci, že holení je docela zábava, pro jeho pohotovost, rychlost a příjemné oholení. Holím se každý den.
Výborný, cenově dostupný, všem doporučuji.
Kvalitní výrobek
Jsem spokojen doporučuji i ostatním
Originál.
Doporučuji. Náhradní břity od jiného výrobce asi nejsou.
Perfektně oholí i zastřihuje, jen stále trochu drahé.
OneBlade mi celkově vyhovuje. Co k tomu víc dodat :-D
Kvalita, funkčnost