Venkovní osvětlení Recenze Philips myGarden June s čidlem bez žárovky 1xE27 12W

Recenze Philips myGarden June s čidlem bez žárovky 1xE27 12W

Dodejte své zahradě moderní styl s nástěnným svítidlem June z řady myGarden od značky Philips, které upoutá pozornost svým elegantním tvarem. Je vyrobeno z kovu. Disponuje integrovaným senzorem pohybu, díky kterému bude svítidlo svítit jen tehdy, kdy to bude třeba. Do svítidla je určena žárovka s paticí E27 o maximálním příkonu 12 W.

Zdenda198956. listopadu 2025

Stejný typ jsme měli už asi sedm nebo osm let. Veliká spokojenost. Kvůli mechanickému poškození jsem kupoval nové a jelikož dcera má vchod hned vedle a má stejný typ světla, sháněl jsem stejné. Povedlo se.

Při použití LED žárovky, nemá chybu.

Varianta šedé
Registrovaný uživatel13. srpna 2024

Materiál a zpracování

Pozor, né všechny led žárovky se do vnitřního prostoru stínidla vlezou. Musel jsem alternativně hledat jinou než kterou jsem si u vás koupil.

ozywet28. prosince 2023

jednoduchá montáž jednoduché nastavení časové prodlevy i bodu stmívání

musí se instalovat rozměrově menší žárovka

Registrovaný uživatel5. října 2023

Vzhled

Registrovaný uživatel25. září 2023

Spíná tak, jak potřebujeme, světlo nesvítí tam, kde nemá tiim, že směřuje spíš dolů, ale zároveň osvětlí prostor, protože není schované uvnitř stínítka...