výkonný, dlouhá šňůra, není hlučný a je krásný

výkonný, dlouhá šňůra, není hlučný a je krásný
Perfektní fén, snímá teplotu vlasů, chrání proti přehřátí, vlasy jsou krásné lesklé, nesrovnatelný s fénem bez této funkce.
Vlasy jsou rychle suché, ale nepřesušené. Po použití jsou vlasy hebké na dotek a tolik se necuchají. Tichý chod.
Ovládání na rukojeti je nešikovné, při použití se mi několikrát stalo, že jsem si přehodila rychlost, nebo teplotu vzduchu. Ale asi je to i o zvyku.
S fénem jsem maximálně spokojená.
Jsem velmi spokojená,a jako takový bonus je delší šňůra,tak se dostanu pohodlně k zrcadlu.
Zatím spokojenost
vánoční dárek
Splňuje požadavek na šetrné fénování mých suchých vlasů
těžký do ruky
Difuzér dělá krásné vlny.
Vlasy jsou po vysušení lesklé.
Díky snímači MoistureProtect mé vlasy nejsou suché.
Má hodně dlouhý kabel.
Nejlepší fén, jaký jsem kdy měla.
Je poměrně těžký a po několika minutách fénování mě bolí ruka
Dobrý výkon, spokojenost s funkcemi, krásný design.
Trochu těžší, co se váhy týče, ale je to asi o zvyku…
Celková spokojenost, neměnila bych.
Fén je hezký
Fén je těžký, což je u fénování dlouhých vlasů znát, bolí z toho ruka. Jelikož je těžký, je nutné fén pevněji držet, což ale zase znamená, že fén držíte v blízkosti tlačítek pro nastavení rychlosti a teploty a tím fén stále omylem přepínáte, což je docela nepříjemné.
Volila bych rozhodně jiný fén. Nevidím zde žádné mimořádné výhody. Navíc poměrně vysoká cena. Doufám, že alespoň déle vydrží
Vlasy jsou po vyfoukání hladké, neelektrizují.
I když je fén větších rozměrů, dobře se s ním manipuluje.
Naprostá spokojenost.
Nevidím zatím žádné.
Doporučuji koupi, výrobek plní očekávání.
Nepřehřívá se, krásný hladký vlasy.