Venkovní osvětlení Recenze Philips Hoverfly 1xE27 60 W černé

Recenze Philips Hoverfly 1xE27 60 W černé

Černá edice nástěnné lucerny Philips myGarden dodá venkovnímu prostoru retro vzhled. Díky retro designu si stylově užijete chvíle venku. Vysoce kvalitní materiál a černé provedení je pro váš osobní styl dokonalým doplňkem.

zbures10. listopadu 2024

U dvou ze třech zakoupených světel byl ve šroubovací skleněné kouli menší vnitřní průměr otvoru pro žárovku, takže nešla použít.

Ondřej18. října 2024

- plastové uchycení světla není dobře řešeno, po několika letech plast ztratí pevnost a světlo upadne z uchycení

ucet99912. června 2024

Snad dobre vypada

- kopule neni sklenena, ale plastova - slozita montaz - musi se pouzit pouze uzka zarovka aby prosla hrdlem banky

jan.janku587. prosince 2023

splnilo to moje očekavani Jednoduchy a hlavne funkčni

Registrovaný uživatel2. října 2023

Kvalitní zpracování

Uchycení tělesa světla k nástěnnému držáku mrňavými matičkami. Před 2 lety instalován venku stejný typ světla a na slunci černá trochu zešedne, ale nic hroznýho...

Registrovaný uživatel28. září 2021

Světlo se nám líbilo,proto jsme si ho vybrali. Na baráku vypadá dobře a jsou na něj i kladné ohlasy.

U 3 světel ze 7 kusů nešla prostrčit žárovka skleněným krytem,takže jsem obrušoval.

Registrovaný uživatel10. dubna 2021

Kvalitní provedení,krásný design