Super, spokojenost, funguje úžasně

Super, spokojenost, funguje úžasně
Už jsem jeden měl , naprostá spokojenost
Doporučuji , pro domácí používání skvělý
Vydrží dlouho nabitý
Perfektně střihá, stále ostrý
Ideální strojek na stříhání a holení
protože PHILIPS je SUPER,kvalita zpracování i funkce,podle délky vlasu
doporučuji 100%
Tichý chod a dostatečná výdrž baterie. Hravě zvládne i husté vlasy.
dobrá manipulace
dobrý nakup
Levný strojek který funguje. Jeho předchůdce už blbnul a baterie také byla slabší, tento jede jako drak. A vyhazuje lépe vlasy. Super je i široké nastavení rozpětí délky střihu. Nemá žádný box, ten jsem si nechal z předešlého.
Je fajn
Dobře stříhá
výdrž baterie
*rychlý
*silný
*baterie má výdrž (zatím)
*příliš se nezanáší vlasy, ty odchází a odpadávají volně pryč
*není možnost střihu na 1 nebo 2 mm, pouze minimálně 3mm a pak naholo bez nástavce
*hlučný
*délky střihu jsou rozloženy do dvou plastových nástavců (hřebenů)
Naštěstí do tototo stroje pasoval nástavec (hřeben) ze staršího modelu, takže můžu stříhat i na obvyklých 1-2 mm. Jinak bych strojek vrátila.
Šikovný do ruky, tichý , stříhá vše.
Mám obavy, že nepřesným dobíjením se může urychlit smr akumulátoru. Není poznat kdy je již nabitý. Pokud je vestavěná elektronika na hlídání stavu aku, tak to není problém. V opačném případě je to veliký problém. Aku tipu Li-Ion 18650 nesvědší hluboké vybití ani vysoké přebití.
Zatím jsem spokojený.
Kvalita
dobře se drží a nastavuje, funguje na baterii i ze sítě
cena, recenze
Má vše co od strojku na vlasy očekávám!
Jednoduchá obsluha, funčnkčnost
Splňuje to co jsem chtěl.
Dobře upravuje účes,je praktický, splňuje to jsem očekával.
Zatím super.
Kvalita, jednoduchost ovládání , možnost použití i na vousy, baterie . Přístroj je lehký a ma ostré břity.
Báječně výkonné břity, nezahlcuje se. Velký rozsah nastavitelných délek vlasů, vousů a chlupů. Tichý a s dostatečnou kapacitou baterie.
Strojek doporučuji pro domácí použití.