Strojek na vlasy Recenze Philips HC3521/15

Recenze Philips HC3521/15

Zastřihovač vlasů Philips Series 3000 disponuje technologií DualCut pro rychlejší a ostřejší zastřižení. Inovativní stříhací jednotka a čepele z nerezové oceli spolu s nastavitelným hřebenem na vlasy jsou navrženy tak, aby vám zajistily vždy dokonalý výsledek. Samoostřící ocelové čepele pro dlouhotrvající ostrost a stříhací jednotka s dvojitým ostřím a sníženým třením zajišťují snadné použití…

Registrovaný uživatel18. září 2022

Dobře se s ním manipuluje a skvěle padne do ruky a celkově funguje.

Čištění

Varianta modrý
Registrovaný uživatel19. srpna 2022

stříhá rychle,netahá

Varianta modrý
Registrovaný uživatel11. srpna 2022

dobrá manipulace a výdrž baterie

Varianta šedý
Registrovaný uživatel23. prosince 2021

rozsah nastavení + motor

výborný zastřihovač

Registrovaný uživatel24. listopadu 2021

V pořádku funguje jak má

Registrovaný uživatel29. srpna 2021

jednoduchá obsluha obrovská výhoda jen jednoho nástavvce - jednuché nastavení a tím se nyviiklá, neochodí. Stejně se víc nýástavců neužije

slabost všech kabelových přísteojů - krátký napájecí kabele

I přes výslovné upozornění v popisu "pouze síťové" to má i baterii, coč bylo překvapení

Registrovaný uživatel2. července 2021

byl mi doporučen

Zatím jsem ho nepoužil! Jsem plešatý a nic mi neroiste, až na "chrousty" kolem uší a límce.

Registrovaný uživatel3. května 2021

zatím jednou použito a dobrý

Registrovaný uživatel24. dubna 2021

Padne do ruky a dlouho vydrží nabitý.

Husté vlasy to nebere, jen bez nástavce. Při použití nástavce na 5 cm dlouhé vlasy nemáte šanci vlasy pokrátit na 2 cm. Nástavec vlasy ohýbá a vlasy se nedostanou na břit. Děti tedy musí k holiči a já, jelikož jsem plešatý, využiji pouze sám. :-) starý model od této firmy zvládá vše bez problémů, bohužel už je tupý, škoda.

Není pro všechny typy vlasů.