Fén Recenze Philips BHD290/00

Recenze Philips BHD290/00

Fén Philips DryCare Advanced BHD290/004 s profesionálním příkonem 2 300 W vytváří silný proud vzduchu. Výsledná kombinace výkonu a rychlosti urychluje a usnadňuje vysoušení a úpravu účesu. Dodejte svým vlasům nový vzhled díky ionizační technologii. Tento vysoušeč vlasů generuje 4krát více záporně nabitých iontů než jiné vysoušeče.

Registrovaný uživatel11. ledna 2022

Jedná se o můj druhý fén této značky a spokojenost zůstává

Registrovaný uživatel27. prosince 2021

Dobrý výkon

Laciný plast

Registrovaný uživatel2. srpna 2021

Silný výkon, dobrá manipulace

Za slušnou cenu, dobrá kvalita, silný výkon.

Registrovaný uživatel1. července 2021

Slušný poměr kvalita/cena. Dříve se dal koupit ještě výkonnější fén, ale to už je, bohužel pasé, kvůli nesmyslným nařízení EU. Takže za mě - tento je v současné době jeden z nejlepších. Příjemný design je pěknou třešinkou, na vrcholku dortu :) Mohu doporučit.