Parní hrnec Recenze Philips Avent SCF870/22

Recenze Philips Avent SCF870/22

Parní hrnec s mixérem mixuje maso, ryby a luštěniny. Vhodné pro omáčky a nastrouhané potraviny. Umožňuje snadno připravit zdravé domácí dětské jídlo. Kompaktní provedení pro snadné uskladnění.

Registrovaný uživatel13. března 2022

- Jednoduché použití. - Rychlost přípravy jídel. - Kompaktnost.

- Plast se ihned zbarví potravinami. - Zápach z výrobku je prý při prvních použitích normální, ale načichly jím i první várky zeleniny.

Registrovaný uživatel20. května 2021

Značka, doporučení. Snadná manipulace. Výkonný. Denně.

Registrovaný uživatel18. listopadu 2020

Používám pár dnů a super. Lituji, že jsem nekoupila u prvního dítěte

Žáden manuál (nač při 3 stupních otáčení). Takže když to pípá, nevím zda chybí voda nebo je hotovo.

Registrovaný uživatel9. dubna 2020

Nejlepší investice, jednoduché, rychlé, příkrmy vařím s chutí každý den.

Registrovaný uživatel4. února 2020

Jednoduchá manipulace, snadná příprava jídla, možnost mixování různých konzistencí.

Plastový "napařovák" se okamžitě zevnitř zabarví (mrkev) a nejde už umýt. To samé, pokud si umažete od barvící potraviny vršek zavírání.

Registrovaný uživatel4. února 2020

účel plní

některé detaily nedomyšlené. zbytečně tuhé sundávání některých prvků, časem se asi ochodí nebo ulomí...

zařízení dobré, ale špatně zpracované

Registrovaný uživatel22. září 2017

Ahoj maminy, Tak vřele doporučuji :-) vařím no spíše paruju prckovi všechno jídlo a zatím mne snědl úplně všechno :-D moc díky za tento jak již nazvala naše staromódní babička PAROSTROJ :-D

Dávám palec firmě avent všechny věci splňují účel :-)