za ty peníze fajn kousek, 4K rozlišení OK, rychlé scény se netrhají, přednastavená i PODA, dají se přidat jakékoli aplikace

Televize nabízí kvalitní obraz a zvuk, přičemž poměr cena/výkon je často chválen. Někteří uživatelé však zmiňují pomalý systém Android a nekomfortní ovládání, což může ovlivnit celkový zážitek z používání.
nejde spustit, jenom internet. Nelze najit kanal UPC. Prostě tam není.
Je to sice pár dní co zboží dorazilo , ale vše v pořádku a tv hraje zatím spokojenost. Přechod ze staré lcd tv na smart tv je trochu větší rozdíl , pořád se seznamuji.
obraz , zvuk , amblight
Slušná cena, výborný obraz, pěkné podsvícení, dobře nastavené funkce
poměr cena výkon
Velka super obraz
líbil se mi, a byl mi doporučen.
velice komfortní vybavení
velice nekomfortní ovládání,
není možnost výběru při ladění satelitních kanálů,
řazení kanálů po jednom je zdlouhavé,
ani v manuálu ani v nápovědě jsem nenašel jak lze odstranit kanál z paměti,
špatně čitelný elektronický program - malá šedá písmena na černém podkladu,
nelze poslouchat se sluchátky a současně přes reproduktory (manželka musí
mít svůj televizor).
...úžasný obraz a zvuk...a podsvícení je TOOOP...
...doporučuji všem co chtějí nevšední zážitek...
Poměr cena,výkon,jsem spokojen + dárek v hodntě 2000Kč,bezva,vše funguje,O.K
Spokojen,O.K
Pomaly systém...fukčnost je opravdu dost zpomalená
Vcelku pomalý systém Android.
Nelze propojit s led páskem Philips Hue
Ok spokojenost .
Rychlé dodání vše funguje jak má nainstalovali jsme i pro vnoučata YouTube kids.
Televize se extrémně seká po týdnu používání. Určitě nedoporučuji. Bohužel již nemáme krabici s balenim proto nemůžeme vrátit.