Barvy nejsou moc kvalitní
Raději bych si koupil jinou TV

Barvy nejsou moc kvalitní
Raději bych si koupil jinou TV
Velmi špatné aplikace,nejde stáhnout aplikaci SKYSHOWTIME .nejde libovolně seřadit již nainstalované aplikace ! Nutno samostatně zapínat digi výstup zvuku !
Velmo,velmi slabý průměr ! Mohu porovnávat protož je už čtvrtá telka Philips v průběhu 10 let !
Průměr.
Nelze naprogramovat budoucí sledování požadovaného programu!
Hraje v, Netflix, Disney Plus, prostě vše
Titan OS:
Agresivní reklamní systém integrovaný přímo do televize
Po zapnutí televize, ještě dříve, než začne cokoliv vysílat, se jako první spustí reklama přes celou obrazovku, která trvá celkem dlouho. Po dobu reklamy televize zablokuje dálkové ovládání, takže to nejde přepnout, zrušit, dívat se na televizi, prostě nic. Teprve po reklamě je možné zvolit, jestli chci ČT1 nebo Neftlix
Pro porozumění, není to běžná reklama, jak to člověk zná z Novy, tahle reklama je od Philipsu, je předřazená, nadřazená, interovaná do přístroje a spouští se nad rámec všech reklam, navíc i při placených kanálech, jako Netflix nebo Disney Plus.
Chcete pusit Play Station? Stisknete tlačitko, spustí se reklama a teprve po reklamě naběhne PlayStation.
Shrnutí - musím říct, že na televizi jsem se těšil, ale toto mě dokonale otrávilo. Neovládám já televizi, ale televize mě.
Kdysi slavnou značku koupil asijský výrobce a jen udržuje slavné logo.
Doporučuji se obloukem vyhnout televizi s operačním systémem Titan OS (tj. Philips).
Na 95% budu vracet zpět.