zvuk a obraz
je to Philips

zvuk a obraz
je to Philips
Vynikající dílenské zpracování, krásný obraz (na IPS panel), velice dobrý zvuk, podsvícení Ambilight, hlasový asistent, mnoho vstupů, DVB T2, Android.... S TV jsem maximálně spokojen. Splnila (a možná i tochu předčila) mé očekávání. Za sebe mohu doporučit.
Na dálkovém ovladači jsou sice dostatečně velká tlačítka, ale v šeru a za tmy se na něm pouhým hmatem dá velice špatně orientovat. Zejména tlačítka na ovládání hlasitosti by mohli být nějak výrazněji odlišeny.
S TV jsem spokojen. S prodávajícím už méně. TV jsem vybíral zejména na základě mnou požadovaných parametrů. Po rozhodnutí pro tuto TV jsem "pátral" na internetu kdo má produkt skladem a k okamžitému odběru. Volba padla na Oázu v Poděbradech. Navíc ke koupi TV nabízeli "zdarma" i jakýsi bezdrátový reproduktor, který se objevil i v objednávce. Ten ale neměli skladem! Na základě toho prý nemohli mojí objednávku vyřídit. Já jsem TV potřeboval co nejdříve (proto padla volba na ně). Po dvou dnech telefonování a urgencí jsem nakonec TV získal i bez tohoto "dárku". Žádnou jinou kompenzaci za "dárek" mi prodávající nenabídl.
Super obraz i zvuk.
Výběr podle recenzí pro danou kategorii. Velmi slušný obraz a výborný zvuk. Rychlý internetový prohlížeč.
Ovládání i nastavení zvládnuto i bez návodu.
Vzhledem k ceně nemám co vytknout.
Slušná černá a obraz celkově, ale zvuk jsem čekal ještě lepší.
V návodu je psáno (u všech TV Philips), že nesmí bežet více, než 2500 hodin ročně - docela podpásovka.
Já to asi nepřekročím, ale pokud někde běží TV celý den, stát se to může a pak máte po záruce. Nečekal bych to od firmy tohoto jména...Navíc dobu běhu nikde nezjistíte, to vám oznámí až servis, když pošlete TV na záruční opravu.