Televizor Recenze Philips 50" LED (50PUS8804)

Recenze Philips 50" LED (50PUS8804)

Chytrý televizor 4K se zvukem Bowers & Wilkins s 3strannou funkcí Ambilight 126cm (50") televizor, funkce Ambilight Index dokonalého obrazu 2100 HDR 10+ Engine P5 Perfect Picture Technologie Ambilight. Emoce, které překračují hranice obrazovky. Díky funkci Philips Ambilight vás filmy i hry ještě více pohltí. Hudba získá svou vlastní světelnou show a obrazovka vám bude připadat větší, než ve…

Registrovaný uživatel16. ledna 2021

zvuk a obraz

je to Philips

Registrovaný uživatel13. ledna 2021

Vynikající dílenské zpracování, krásný obraz (na IPS panel), velice dobrý zvuk, podsvícení Ambilight, hlasový asistent, mnoho vstupů, DVB T2, Android.... S TV jsem maximálně spokojen. Splnila (a možná i tochu předčila) mé očekávání. Za sebe mohu doporučit.

Na dálkovém ovladači jsou sice dostatečně velká tlačítka, ale v šeru a za tmy se na něm pouhým hmatem dá velice špatně orientovat. Zejména tlačítka na ovládání hlasitosti by mohli být nějak výrazněji odlišeny.

S TV jsem spokojen. S prodávajícím už méně. TV jsem vybíral zejména na základě mnou požadovaných parametrů. Po rozhodnutí pro tuto TV jsem "pátral" na internetu kdo má produkt skladem a k okamžitému odběru. Volba padla na Oázu v Poděbradech. Navíc ke koupi TV nabízeli "zdarma" i jakýsi bezdrátový reproduktor, který se objevil i v objednávce. Ten ale neměli skladem! Na základě toho prý nemohli mojí objednávku vyřídit. Já jsem TV potřeboval co nejdříve (proto padla volba na ně). Po dvou dnech telefonování a urgencí jsem nakonec TV získal i bez tohoto "dárku". Žádnou jinou kompenzaci za "dárek" mi prodávající nenabídl.

Registrovaný uživatel28. prosince 2020

Super obraz i zvuk.

Registrovaný uživatel9. října 2020

Výběr podle recenzí pro danou kategorii. Velmi slušný obraz a výborný zvuk. Rychlý internetový prohlížeč. Ovládání i nastavení zvládnuto i bez návodu.

Vzhledem k ceně nemám co vytknout.

vikidator2. srpna 2020

Slušná černá a obraz celkově, ale zvuk jsem čekal ještě lepší.

V návodu je psáno (u všech TV Philips), že nesmí bežet více, než 2500 hodin ročně - docela podpásovka. Já to asi nepřekročím, ale pokud někde běží TV celý den, stát se to může a pak máte po záruce. Nečekal bych to od firmy tohoto jména...Navíc dobu běhu nikde nezjistíte, to vám oznámí až servis, když pošlete TV na záruční opravu.