Televizor Recenze Philips 50" LED (50PUS8505)

Recenze Philips 50" LED (50PUS8505)

Tenký Smart LED televizor Philips 50PUS8505/12 ve stříbrné barvě vám nabídne vynikající kvalitu HDR obrazu s úhlopříčkou 50", rozlišení 4K Ultra HD a výkonný operační systém Android TV 9. Specifikem je funkce Ambilight s inteligentními LED diodami na okrajích televizoru, které navodí tu správnou atmosféru v místnosti, a praktické ovládání hlasem Alexa či vestavěná funkce Google Assistant. O…

Registrovaný uživatel5. ledna 2022

Viděl jsem ho jinde

ovládání při Internetové TV dodaným ovladačem (šipky), hodila by se myš

vzhledem k tomu že používám většinou antenu tak spokojen

Registrovaný uživatel27. října 2021

Podsvícení obrazovky je prostě BÁJEČNÉ! Místo TV jste najednou v kině! I zvuk je perfektní. Ovládání proti LG mi přijde trošku složitější... ale zvládli jsme to. Cena byla velmi dobrá. I stojan mi přijde hodně stabilní, u LG mám stále pocit, že půjdu okolo TV a spadne na záda... Philips stojí, ani se nehne Rozhodně DOPORUČUJI

Registrovaný uživatel25. října 2021

Android OS - aplikace a prostředí, osvětlení Ambilight (velmi návykové), kvalitní zvuk i obraz, Bluetooth, dostatek portů, kvalitní obraz, podstavec (ale to je individuální), možnost hlasového ovládání, široké možnosti nastavení, velmi elegantní designové provedení

Možná méně přehledné dálkové ovládání, ale dá se na to zvyknout

Celkově nemám vzhledem k ceně co vytknout - televizor nabízí kvalitní obraz i zvuk a přehledné uživatelské prostředí s rychlými reakcemi... Bonusem je osvětlení Ambilight, které dokáže výrazně zvýšit celkový dojem ze sledování...

Registrovaný uživatel5. října 2021

Obraz i podsvícení je super. Veliká spokojenost.

Registrovaný uživatel28. září 2021

značka

zatím spokojenost

Registrovaný uživatel21. června 2021

Podsvícení

Barvy, dost dlouho trvalo než jsem seřídil podle mých představ. Asi největší problém musel jsem upravit držák na zdi, držák na zdi ve váze po nasazení televize pouhým okem hodně křivé...předtím na držáku televize samsung a vše ok.

Za tu cenu dobrý.

Registrovaný uživatel25. května 2021

Vynikající barvy, jednoduché ovládání.

Registrovaný uživatel22. února 2021

pěkný obraz, spousta funkcí, čistý vzhled včetně ovladače

-horší zvuk hlavně mluvené slovo -horší orientace na ovladači (žádné výstupky či mhatové oddělení tlačítek) -je možno nainstalovat minimum aplikací, i když to má operační systém Android

Registrovaný uživatel8. února 2021

Perfektni TV.

Registrovaný uživatel29. ledna 2021

jedná se o druhou TV Philips (starší a menší model slouží již 6let jako monitor na PC bez problému) slouží spolehlivě obraz za 4,5(při sledování z většího úhlu) zvuk za 4 ANDROID bez problému

trošku horší obraz z většího úhlu čekal jse trochu lepší zvuk (zůstal na úrovni té malé sloužící jako monitor na PC)

velmi dobrá určitě jsem neudělal chybu při výběru nemá tak přehnané barvy jako některé TV z asie